evet her derste kaç ünite varsa yarısına kdar, final ve bütünlemede de tüm kitaptan sorumluyuz.S: İlk sınavımızda, kitapların yarısına kadarmı sorumlu olacağız ?
evet her derste kaç ünite varsa yarısına kdar, final ve bütünlemede de tüm kitaptan sorumluyuz.S: İlk sınavımızda, kitapların yarısına kadarmı sorumlu olacağız ?
arkadaşım bende 2.taksidi henüz yatıramadım. AÖF bürosuna sordum, aralık ayına kadar yatırılabileceğini söylediler bana. çok cüzzi bir miktar faiz işliyormuş.sevgili hocam ben ikinci taksiti yatırmamışım ilk sınavlara girebilirmiyim giremezsem harcı hemen yatırsam nisandaki sınava girebilirmiyim
Bende öyle olduğunu zannediyordum fakat, kesin olarak emin olmak istemiştim.evet her derste kaç ünite varsa yarısına kdar, final ve bütünlemede de tüm kitaptan sorumluyuz.
sınav tarihinde bulunacagın yeri aöf bürolarından veya internet şifresi aldıysan aöfwebden degiştirerek yapabilirisin. az bir zamanın kaldı sanırım . sınava 60 gün kalana kadar degiştirebilirsin, yanlış hatırlamıyorsam. bir an evvel işlemlere başlaman gerekir.merhabalar ben de bişey sormak istiyorum. İzmir Ege üniversitesinde okuyorum İstanbulluyum açıkögretimi 2.üni olarak okuyorum. Muhtemelen açıkögretimden bikaç dersim büte kalıcak ve ben o tarihlerde İstanbulda olucam. Sene içinde açıkögretim sınavlarına izmirde giriyorum fakat Bütün olucagı tarihlerde İstanbulda olucam. Büt adresimi İstanbul olarak değiştirmrm mümkünmü.. bana biranönce yardımcı olursanız sevinirim. şimdiden ilginize teşekkürler...
ilgine çok teşekkür ederim gerçekten çok saol...sınav tarihinde bulunacagın yeri aöf bürolarından veya internet şifresi aldıysan aöfwebden degiştirerek yapabilirisin. az bir zamanın kaldı sanırım . sınava 60 gün kalana kadar degiştirebilirsin, yanlış hatırlamıyorsam. bir an evvel işlemlere başlaman gerekir.
Kılavuzun yayınlanmasını bekleyin arkadaşlar!ben aöf 2.sınıftaym birkaçtane dersten bütünlemeye kaldım o dersleri verip 3.sınıfa geçicem.2 yıllık diplomamı alıp 3.sınıftan ikdisat ya da aöf nin yeni açılan bölümlerine geçebilirmyiim.yardımcı olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler![]()