Açıköğretim Lisans Öğrenimine Hazırlık Programı (İntibak) Kaldırıldı!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
evet admin bende aradım doğruymuş yani önce geçtim zannetmiştim yasa değişmiş kalmışım ama şimdi geçtik :) mutluyum..çok teşekkürler alakandan dolayı.

sayın admin. ilk önce mutlu haber için teşekkür ederiz. ama kafada sorular oluşuyor.
2kez üstüste kalsakta geçtik dimi 3.sınıfa. bunu tecil edebilecek miyiz (kısaca biz mi tecil etcez yoksa aöf mü)
birde parayı ne zaman yatıracağız
artık bunları öğrenirsem çok mutlu olacağım.
teşekkürler

sayın admin. ilk önce mutlu haber için teşekkür ederiz. ama kafada sorular oluşuyor.
2kez üstüste kalsakta geçtik dimi 3.sınıfa. bunu tecil edebilecek miyiz (kısaca biz mi tecil etcez yoksa aöf mü)
teşekkürler

2kez üstüste derken şimdi geçirirlerse 1 kez kalmış olacağım.. admin kusura bakma artık kafam o kadar karıştı ne cümle kurduğumu bilmiyorum resmen

Bende hazırlıka 2 sene kaldım tecilim yok şimdi 3e geçtik tecil hakkı doğdumu doğmadımı bunu nasıl öğrenicez bunu cok merak ediyorum son 2 gün kaldı yoksa kaydımı sildirip tekrar tecil isteyeceğim. lütfen net olarak bilen biri varsa cevaplasın

teşekkürler

Şimdi öncelikle 3.sınıfa geçtiniz bu garanti, ama hazırlık sınıfında geçemediğiniz derlerin tamamını 3.sınıf dersleri ile birlikte alacaksınız. 3.sınıfa kayıt işlemini 28Kasım-23Aralık tarihleri içerisinde yapacaksınız. Tecil işlemini okul otomatik yapmaktadır. %90 ihtimalle askerliğinizde tecil edilecektir.

Bende hazırlıka 2 sene kaldım tecilim yok şimdi 3e geçtik tecil hakkı doğdumu doğmadımı bunu nasıl öğrenicez bunu cok merak ediyorum son 2 gün kaldı yoksa kaydımı sildirip tekrar tecil isteyeceğim. lütfen net olarak bilen biri varsa cevaplasın

Ben tecil hakkınızın doğduğunu düşünüyorum. Ne olursa olsun sonuçta sınıf geçtiniz.

para yatırma 28kasım-23aralık ve işletme isen 250tl yatırcan tecil olayıda sen 1 defa kalmışın okul yapıcak muhtemelen ama ben 2 kez kaldım bakalım yapıcaklar mı onu da admin'den bekliyoruz :)

Admin bilgi için cok saol ama arkadasımın dedigi gibi biz 2 yıl kaldık benim merak ettigim bu yıl kaldıkmı geçtikmi yazıcak önemli olan o geçti yazarsa sorun yok ama kaldı yazarsa 2 yıl süremiz doluyor aöf öğrenci diye belge yollarmı

Bana kalsa hepinizin tecilini yaparım ben :) İnşallah yaparlar arkadaşlar. Bu arada foruma sürekli takılmanızı temenni ederim. Forumun diğer bölümlerinede paylaşımlar yapmanızı rica ederim :)

admin ayrıca şimdi bizim durum belgelerimizi eve göndermedi postayla bunlar. geçti ya da kaldı diye gönderirlermi sence... kıasaca elimizde böyle bir belge yazı olsa geceleri rahat uyuyacağız

admin şu tecil olsunda takılırız sorun yok olmazsa askerde giremeyiz zaten :)) bende buroyu aradım 31 ekimde belli olucak dedi . en son kaydımı yaptırıp okumaya devam edicem hiç şubeye gitmeden eve gelselerde ben okuyorum derim :)

2 sene ust uste kalanlar ıcın kucuk bılgı vereyım. askerlık yönunden buyuk bır ıhtımalle bır sorun cıkmayacak.Şubememle konusmustum. Bu olayı anlattım. 3. sınıfa gecış oldugunda ekc2 belgesı getırmem yeterlı olacagını soyledıler. Önemlı olan orda askerlık subesının artık hazırlık sınıfını gormemesidir...İnsallah bu karar kayıt olduğumuzdada karşımıza sorun cıkartmadan 3. sınıf olmamıza yarar. bızde bu dertten kurtulmus oluruz artık...

2 sene ust uste kalanlar ıcın kucuk bılgı vereyım. askerlık yönunden buyuk bır ıhtımalle bır sorun cıkmayacak.Şubememle konusmustum. Bu olayı anlattım. 3. sınıfa gecış oldugunda ekc2 belgesı getırmem yeterlı olacagını soyledıler. Önemlı olan orda askerlık subesının artık hazırlık sınıfını gormemesidir...İnsallah bu karar kayıt olduğumuzdada karşımıza sorun cıkartmadan 3. sınıf olmamıza yarar. bızde bu dertten kurtulmus oluruz artık...

Amin İnşallah...

admin aöf merkez büroya attım e-maille cevap vererek 3.sınıfa kayıt yenilebilirsin dedi. iyice rahatladım.. çok şükür. inşallah tecili onlar yapar ya da sadece ekc2 ile de yapalabilinir. o da olursa tam gaz aöf sınavlarda ben bunlara sınavsonuçlarımla cevabı yerleştiririrm :D:D:D

admin aöf merkez büroya attım e-maille cevap vererek 3.sınıfa kayıt yenilebilirsin dedi. iyice rahatladım.. çok şükür. inşallah tecili onlar yapar ya da sadece ekc2 ile de yapalabilinir. o da olursa tam gaz aöf sınavlarda ben bunlara sınav sonuçlarımla cevabı yerleştiririrm :D:D:D

Size söylemiştim :) İnşallah....

Peki arkadaşlar bu sadece intibak öğrencileri için mi geçerli acaba, yani ben iktisat bölümü 2. sınıfta iki sene üst üste kaldım. Bizi etkilemiyor galiba bu yönetmelik değil mi?

aof buro sitesine giremiyoruz admin neden böyle oluyor ama o değil de çok iyi olduğun için teşekkürler..

Geri