Merhabalar ben türk dili ve edebiyatı 2. Sınıf öğrencisiyim acaba bizim içinde geçerli olacak mı yoksa sadece yeni kayıtlara mı geçerli olacak açıkcası bu kredili sistemden çok korkuyorum acaba korkularım yersiz mi ?
Arkadaşlar sorularınızı buraya yazarsanız elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım....
Yani söyle söyleyim o zaman 49 alan 1,70 cd 50 alan 2,00 cc ozaman nasıl yani su anki sisteme göre 46 aldığınızda 54 almanız gerekiyor geçmeniz icin ama kredili sistemde ortalama bu puanlarla 2,00 yapmıyor nasıl olacak yani asıl bunu öğrenmek istedim84 ile 100 arası bir puan aldıysanız bu AA yani 4.0 a tekabül edecektir. Bu anlama gelmektedir.
Çan egrisi sistem kullanılıcak kredili sistemde ve bunun kaliteyi yükseltecegi kesin.
sayın Admin; gerçekten çok güzel bi çalışma olmuş.Ellerinize sağlık. Ancak aklımda bi takım soru var. Yanıtlarsanız memnun olurum;
( 1. sınıf Adalet bölümünde okumaktayım. )
1 - " Her eğitim dönemi güz ve bahar şeklinde iki dönem olacak " demişsiniz. Bütünleme sınavları her dönem sonu mu yapılacak, güz dönemi sonunda mı yapılacak ?
2 - " Sınavlar okullarda değil internet üzerinden online olarak yapılacaktır." demişsiniz. Sınavların tamamı mı yoksa ara sınavlar mı internet üzerinden yapılacak.?
3 - " tahminimce kredili sistemin mevcut okuyan öğrencileri etkilemeyecek olmasıdır " demişsiniz.. bunu özellikle 3 farklı bürodan sordum.. Şu an adalt bölümünün tamamen, diğer bölümlerinde intibak dahil 10. ay da tasarının kabulunden sonra geçeceğini söylediler.Yani 2012 yılında mevcut ve yeni bütün öğrenciler kredili sistemde olacağını bildirdiler.. Sizce doğruluk derecesi ne olabilir..?
Bunların derdi kaliteyi artırma değil.. daha çok para kazanmak..Şu an AÖF te okuyan öğrencileri büyük kısmı çalışan kesim..Millet sınavlara 2 hafta kala çalışmaya başlıyor. Sizlere soruyorum böyle insanların okumuş olduğu üniversite nasıl kendini daha iyi geliştirebilir..
hala okumakta olan açık öğretim fakültsine bu sistem geçerlimi acaba yoksa yeni kayıtlar için mi gecerliii ????
Mevcud Okuyanlar bundan faydalanacakmı yada mevcud Öğrencileirn Açıköğretim sınav tarihleri hangisi
2. sınıfa geçenleri de kapsıyor sanırım kredili sistem. 1. sınıfa yeni ders eklenmişse bunları da alıcak mıyız? Eğer alıcaksak bunların kitapları da bize 2. sınıf kitaplarıyla birlikte dağıtılır mı?Sorumlu olduğumuz dersleri nereden öğrenebiliriz? cevap verirseniz çok sevinirim