Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm. 4.sınıf işletmeyim keşke 3. sınıfda bu siteye rastlasaydım.. daha kolay olurdu sanırım. soru hazinesi yönünden. inşallah bu sene kolay olacak.. hadi son bitecek inşlh.
slm arkadaşlar! siteye yeni üye oldum.11 yıl fransa da okudum.Fransız dili ve edebiyatı ve türkoloji bölümlerini bitirdikten sonra aof işletme lisansı da bitirdim.
İş arıyorum.
Slm arkadaşlar bende 2.sınıftayım şuan ama bir sorunum var MATEMATİK!!1.sınıftan kalan matematiği bir türlü veremiyorum ve bu son şansım.Tek ders uğruna sınıfta kalmak istemiyorum.Yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..
İşletme son sınıf altan 1 tane dersim (MALİYET MUHASEBESİ) olduğu için malum bir sebe uzadı Yıl sonu sınav sonuçlarını bekliyorum ve mezun olduğumdan eminim ama neden se insan görmeyene kadar içinde bir karamsallık oluşuyor umarım sizde benim tatığım bu duyguyu bu sevinci tadarsınız..
lobelya slm hünüz okumuyrmusn sen açık öğretım sayısalın güzelse iktisat yap AMA iktisat birazdaha karşık bana göre zaten konuları hemn hemn aynı fark eden bişy yok gerçi ben işetmeyım..