Açıköğretim İşletme Öğrencileri...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MaLee
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Slm Arkadaşlar Allah Sizi Inandirsin 4.sinif Stresi çok Başkaymiş:)
Not Yazmak Diil Yazili Notlari Okumaya Firsati Olmuyo Insanin:)

slm. 4.sınıf işletmeyim keşke 3. sınıfda bu siteye rastlasaydım.. daha kolay olurdu sanırım. soru hazinesi yönünden. inşallah bu sene kolay olacak.. hadi son bitecek inşlh. :)

TOKAT GAZİOSMANPAŞA ÜNİV. ÖNLİSANS MUHASEBE MEZUNUYUM.İŞLETME 3.SINIFA GEÇİŞ YAPTIM HAYIRLISI..

bende yeni buldum siteyi çok faydalı valla işletme üçüncü sınıftayım dikey geçişle geldim

slm arkadaşlar! siteye yeni üye oldum.11 yıl fransa da okudum.Fransız dili ve edebiyatı ve türkoloji bölümlerini bitirdikten sonra aof işletme lisansı da bitirdim.
İş arıyorum.

bende yeni üye oldum işletme birinci sınıf öğrencisiyim ah bi ikiye geçebilsem :)

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlar..
şimdiden başarılar diliyorum..

Slm arkadaşlar bende 2.sınıftayım şuan ama bir sorunum var MATEMATİK!!1.sınıftan kalan matematiği bir türlü veremiyorum ve bu son şansım.Tek ders uğruna sınıfta kalmak istemiyorum.Yardımcı olursanız bu konuda çok sevinirim.Allah hepimizin yardımcısı olsun..

slm ben işletme 3.sınıftayım şimdilik iyi gidiyor.Arkadaşlar size tavsiyem yardımcı kitapların denemeleri ve tekrar.Herkese başarılar:)

merhaba arkadaşlar bende işletme 1.sınıf öğrencisiyim orta halli vizelerden sonra finale harıl harıl çalışmaktayım hepinize başarılar dilerim..

slm ben gökhan 2005 te kayıt oldum işletme 3. sınıftayım :)

Selam

Merhaba Arkadaşlar Ben Bülent

İşletme son sınıf altan 1 tane dersim (MALİYET MUHASEBESİ) olduğu için malum bir sebe uzadı Yıl sonu sınav sonuçlarını bekliyorum ve mezun olduğumdan eminim ama neden se insan görmeyene kadar içinde bir karamsallık oluşuyor umarım sizde benim tatığım bu duyguyu bu sevinci tadarsınız..

lobelya slm hünüz okumuyrmusn sen açık öğretım sayısalın güzelse iktisat yap AMA iktisat birazdaha karşık bana göre zaten konuları hemn hemn aynı fark eden bişy yok gerçi ben işetmeyım..

inşllh ape musa bende o derceye gelrımde o duyguyu yaşamsı kalsın ben daha 1.sınf hiç sene tekrarın oldumu?

Arkadaşlar finansal yönetim dersinden nasıl geçeceğimm..Bir fikri olan varmı?

Geri