Açıköğretim İlahiyat Önlisans Bölümü

arkadaşlar açıköğretimin eogrenme portalında arapçalar hariç bütün derslerin geçmiş yıl sınav soruları var.ben sınavlara ordan çalıştım iyi sonuçlar geldi tavsiye ederim.ama bir tek arapçalar yok
onu nerden bulabileceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.herkese başarılar.

abiler haddab kardeşe aynen katılıyorum eogrenme .edu.tr sitesine girin hepsi karşınızda ya az aklınızı çalıştırın zaten başka nerede bulabilirsinzki
GERÖEKTEN HEMEN HEMEN AYNISINI SORUYOLAR YARDIMCI KİTAPLARA TAKILMAYA LÜZÜM YOK ATIN SOBAYA GİTSİN ORADAKİ SORULARI İYİ EZBERLEYİN NOT ORTALAMANIZ YAKLAŞIK 70 OLUR ARAPÇA HARİÇ Bİ ZAHMET ONADA ÇALIŞI VERİN HI OLMAZ MIIIIIIIIIIIIIIII SAYGILARLA

ilahiyat aöf soruları

Merhaba Arkadaşlar,http://eogrenme.anadolu.edu.tr/ sayfasında ilk ders seçim ekranında hemen altta sorular mevcut burdan geçmiş dönem sorularını bulabilirsiniz birde bu soruların cevaplarını gene aynı sayfada bulabilirsiniz word formatında bulamadım henüz ben,eğerki bulup kendi arşivlerinde tutan arkadaşlar varsa paylaşalım lütfen

Merhaba Arkadaşlar,http://eogrenme.anadolu.edu.tr/ sayfasında ilk ders seçim ekranında hemen altta sorular mevcut burdan geçmiş dönem sorularını bulabilirsiniz birde bu soruların cevaplarını gene aynı sayfada bulabilirsiniz word formatında bulamadım henüz ben,eğerki bulup kendi arşivlerinde tutan arkadaşlar varsa paylaşalım lütfen

hepinize hayırlı akşamlar 2008 aöf final soru ve cevapları nerden alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
teşekkürler

2008 Ilahiyat Final Sorularının Cevapları Yayınlandı

Herkese merhaba.
2008 İlahiyat final sınavlarımızın soruları eöğrenme sitesinde mevcut durumda.
Benim gibi cevapları hatırlıyorsanız eğer kendi sonucunuzu şimdiden kestirebilirsiniz.(Bütünlemeye şimdiden çalışmam lazım.:(((( )

arkadaşlar açıkögretım soruları aogrenme.anadolu.edu.tr adresınde var
soruları oradan indirmek ve yazıcıdan çıktı almak isteyenler benımle ırtıbata gecebılır
yardımcı olurum
mka66@hotmail.com

kardesım soruları göndereyım ama nereye
arapça hariç yalnız 2007-2008 arapçalrı ve diğer derslerın tamamı

kardesım soruları göndereyım ama nereye
arapça hariç yalnız 2007-2008 arapçalrı ve diğer derslerın tamamı
1 sınıf tamamı ama 2 sınıf eksık hepsını ınıdırmedım
şu anda derslerın hepsını ındırmedım ama mecbur onları da indireceğiz bu sene
ikinin dersleı lazım banada nasıl olsa

selamun aleykum arkadaşlar siteye az önce kayıt oldum
ilahiyat 2.sınıf ders kodlarını bilen arkadaşlar varsa yazabilirler mi geçmiş yıllardaki soruların cevapları için gerekiyor

Geri
Üst Alt