Açıköğretim İlahiyat Önlisans Bölümü

ilahiyat

arkadas aranız da ilahıyat 3 e gecmek için ne gerekıyo bılen var mı ben 2. sınıfı okuyorum da dersler super 3 nasıl gecırım.dgs ile oldıgunu blıyoum ama hangı bolımde ne kadar soru cozmem lazım acıkca nasıl gecılıyo yardımlarınızı beklıyoum

eyup

slm arkadaşlar 2.sınıf ilahiyat okuyorum.şu an a kadar çıkmış olan arapça sorularına nerden ulaşabilirim lütfen yardımcı olun.bu arada ben bir site duydum onlinearabic.net
bu sitede sorular yayınlanıyormuş ama ulaşamıyorum bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum.
selam ve duaM ile..

evet bende ilahiyat ikinci sınıf sorularını bulamadım bulan Allah rızası içinn yardımcı olsun şimdiden Allah razı olsun....

ben sitelerde dolaşan arkadaşlara sesleniyorum elinizde ilgili döküman varsa lütfen paylaşınız. Sizlere yardımcı olalım.

selamun aleyküm ya ben anlamadım yukarıdakiler 2.sınıf sorularımı şimdi?aydınlatırsanız sevinirim Allah razı olsun şimdiden

es.alk.ilahiyat 1.snf.din hizmetlerinde iletişim ve halkla ilişkiler dersinin önceki yıllardaki ara sınav sorularını nereden bulurum, yardımlarınız için teşekkürler

slm arkadaşlar bana din hizmetlerinde halkla ilişkiler kitap özeti lazım bilen varsa el-aman diim.o nasıl kitap öyle yaa kafayı yicam oku oku oku aynı şey sonra ünite sonu özetide beş satır bu ne yaa:eek:

ılahıyat 2.sınıf oncekı senelerde cıkmıs butun derslerın soru ve cevaplarını toplu halde nerden bulabılırım yardımcı olursanz sevınırım

Slm.arkadaslar 1.sınıf gercekten cok kolay sorulara ıhtıyacınız olacagını sanmıorum bende yenı uye oldum ve 2.sınıf ılahıyattayım emın olun 2.sınıf daha bı zor 1.sınıftan:d allahın ıznıyle gecersınız...

slm arkadaşlar ilahiyat 2. sınıf sorularını nasıl bulurum lütfen yardm edin

ben açııögretim ilahiyat önlisans ara sınav sorularına ulaşamıyorum yardımcı olur musunuz özellikle arapça sorularına...

Geri
Üst Alt