Açıköğretim Halkla İlişkiler ve Tanıtım Önlisans Programı

SELAM BEN ZAFER 2 YILIK ÜNİVERSİTEYE GİRMEK İSTİYORUM SÖZEL BÖLMEZUNUYUM AÇABA NEREYE GİRMEMİ ÖNEREBİLİRSİNİZ BİDE 2 YILIK OKUDUKTAN SONRA HANGİ BÖLÜMDEN 4 YILIĞA GEÇEBİLİRİM ÖRNEĞİN 2 YILIK HALKLA İLİŞKİLER OKUDUM 4 HANGİ BÖLÜME GEÇEBİLİRİM BUNA BEN ZER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER:o:rolleyes::(:p

4yıllık işletme yada iktisat bölümlerinden devam edebilirsiniz.birde mükünse sorunlarınızı başka bölümden yazınız ve yazı yazarken büyük harf kullanmayınız;)

bende şunu sormak istiyorum.. halkla ilişkilerden işletme veya iktisada geçiş yaptığımızda sene olarak bi uzama oluo mu yani intibak durumu gibi bi şey war mı?halkla ilişkileri bitirip 2 sene daha okuduktan sonra iktisat weya işletme diploması alabiliyo muyuz?

Hayır sizde intibak yok;)
Evet geçiş yaptığınız zaman,bitirmeniz halinde ,
iktisat veya işletme diplomasına sahip oluyorsunuz;)

SELAM BEN ZAFER 2 YILIK ÜNİVERSİTEYE GİRMEK İSTİYORUM SÖZEL BÖLMEZUNUYUM AÇABA NEREYE GİRMEMİ ÖNEREBİLİRSİNİZ BİDE 2 YILIK OKUDUKTAN SONRA HANGİ BÖLÜMDEN 4 YILIĞA GEÇEBİLİRİM ÖRNEĞİN 2 YILIK HALKLA İLİŞKİLER OKUDUM 4 HANGİ BÖLÜME GEÇEBİLİRİM BUNA BEN ZER ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKÜRLER:o:rolleyes::(:p

Selam ,
Matematik istemiyorsanız Halkla ilişkileri seçebilirsiniz,Tabiki en son karar sizin,
DGS Sınavına girerek örgün okuyabilirsiniz,
Bölümünüz hangi programa geçiş yapıyorsa onları okuma hakkınız bulunmaktadır;)
Ama eğer 2yıllığı bitirdiğiniz takdirde,yine açıköğretim okumak istiyorsanız işletme ve iktisat okuyabilirsiniz;)

arkadaşlar halkla ilişkiler daha kolay sanıyordum ama öyle değilmiş hele uygarlık tarihi inşallah biter

Merhaba dostlar...

Öğrenim durumu 4 yıllık lisans ile sonuçlanırsa :) hem halkla ilişkiler hemde lisans diploması alma hakkımız oluyormu? yoksa ön lisans diploması geçersiz olup sadece lisans diploması mı geçerli oluyor?

Yılmaz arkadaşım durumu bende şöyle özetliyeyim sen ortaöğretim diploması aldıktan sonra ilköğretim diplomasını ne yapacaksınki. Halkla ilişkiler kolay diye birşey yok diğer bölümleride incelediyseniz temel derslerin hepsi aynı kitap aynı dersler hangi bölümde okuyorsanız o bölüm ağırlık dersler oluyor ayrıca ben tarihi hiç sevmezdi uygarlık tarihini okudukca ilgim ve bilgim arttı şimdi tarihi daha çok seviyorum.

Yılmaz arkadaşım durumu bende şöyle özetliyeyim sen ortaöğretim diploması aldıktan sonra ilköğretim diplomasını ne yapacaksınki. Halkla ilişkiler kolay diye birşey yok diğer bölümleride incelediyseniz temel derslerin hepsi aynı kitap aynı dersler hangi bölümde okuyorsanız o bölüm ağırlık dersler oluyor ayrıca ben tarihi hiç sevmezdi uygarlık tarihini okudukca ilgim ve bilgim arttı şimdi tarihi daha çok seviyorum.

önemsiz demedim zaten :) aksine önemli gördüğüm için iki farklı diploma alabilirmiyiz diye sordum. Şu halde gerçekten iyi bir avantaj oluyor bizim için.

Merhaba, bende bu sene aöf kayıt yaptırcam fakat bölüme karar veremedim =( yani aklımda halkla ilişkiler ve adalet var. Sonradan 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum.
Halkla ilişkilerin dersleri nasıl oluyor. Adalete göre kolay mı =)

Merhaba, bende bu sene aöf kayıt yaptırcam fakat bölüme karar veremedim =( yani aklımda halkla ilişkiler ve adalet var. Sonradan 4 yıllığa tamamlamayı düşünüyorum.
Halkla ilişkilerin dersleri nasıl oluyor. Adalete göre kolay mı =)

Halkla ilişkiler Adalet'e göre daha kolay ve sözel bir bölümdür. Adalet ise mesleki ağırlıklı bir bölümdür.

Halkla ilişkiler Adalet'e göre daha kolay ve sözel bir bölümdür. Adalet ise mesleki ağırlıklı bir bölümdür.

Ben çalıştığım için üstesinden rahatlıkla gelebileceğim bir bölümde başlamak istiyorum. Zamanım kısıtlı oluyor. Sizce tercihim ne olmalı? Bu konu da nasıl bir yol izlemeliyim.

Geri
Üst Alt