Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?
Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?[/QUOTE
bide açık öğretım olarak soruyorsan Kimya (önlısans) bölümden geciş yok dıye biliyorum emın değılım.
Ben 2006 yılında Önlisans Kimya(İÖ) bitirdim. Hangi bölümlere kayıt yaptırabilirim vede kayıtta istenen belgeler neler?[/QUOTE
bide açık öğretım olarak soruyorsan Kimya (önlısans) bölümden geciş yok dıye biliyorum emın değılım.
Teşekkür ederim.Ben sordum, açıköğretimde işletme ve iktisat geçişi varmış 3. sınıftan.
Kayıtta askerlik durum belgesi istiyorlarmı onu merak etmiştim.
iyi günler ben birşey danışacaktımda ben şimdi bu sene 2 yıllık elektronik haberleşmeden mezun oldum.Şuan açıköğretimde işletme bölümü okumak istiyorum bunun için sınava girmem gerekiyormuydu.Teşekkürler
arkadaşlar bi sorum olacak. dgs ile örgün eğitime sadece iktisat ve işletme bölümüne mi geçiş yapabliyoruz. ben halkla ilişkiler okuyorum kendi bölüme geçiş hakkım var mı yok mu anladığım kadarıyla yok ama genede bir sorayım dedim. şimdiden teşekkürler
Teşekkür ederim.Ben sordum, açıköğretimde işletme ve iktisat geçişi varmış 3. sınıftan.
Kayıtta askerlik durum belgesi istiyorlarmı onu merak etmiştim.
Geçiş yapabileceğiniz bölümler,
İktisat veya İşletmedir,
1 sene hazırlık görüyorsunuz ,Aldığınız Dersler
-Genel Muhasebe
-İktisata Giriş
-Genel İşletme
-Hukuka Giriş
Bu derslerden 2tanesini geçmeniz durumunda 3.sınıfa kayıt yaptırıyorsunuz,
Hazırlık döneminde askerlik tecil edilmiyor,
Kolay gelsin![]()