Açıköğretim Dikey Geçiş ve DGS Hakında

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dgs kayıt yaptıramadım

2015 aralıkta üniersiteden mezun oldum. Açıköğretime artık dgs ile giriliyormuş haberim yoktu şimdi ben sınava girmeden açıköğretime kayıt yaptıramazmıyım işletme yönetimi önlisans mezunuyum.

Lütfen cevaplayiniz

Merhabalar Admin, öncelikle sorum biraz uzun olacak kusuruma bakmayın :) şöyle ki ; Şimdi ben Adaleti bitirdim asıl amacım Hukuk'a geçiş yapmak ama Açıköğretim bünyesinde Kamu Yönetiminide okumak istiyorum, bu sene Hukuk'u kazanabileceğimi düşünmüyorum bundan dolayı ben DGS'den Kamu Yönetimine tercih verirsem seneye tekrar Hukuk için DGS'e girebilir miyim ? Girerebilirisem Puanım kırılır mı ?
İkisini aynı anda okuyabilir miyim ?

Önemli !!!!

Merhabalar ben şuan örgün olarak işletme bilgi yönetimi okumaktayım ve iki yıllıkta turizm mezunuyum dgsye girdim bu turizm bölümümü açıktan tamamlamak istiyorum mümkün müdür? Eğer mümkünse neleri yazabilirim ?

Dikkat !!

Merhaba ben şuanda 4 yıllık işletme bilgi yönetimi bölümü 1.sınıf öğrencisiyim örgün şekilde okuyorum ve bi önceki üniversitemde 2 yıllık turizm mezunuyum şuanda dgsden aöfe turizm için tamamlama şansım var mı yani ikisininde aynı anda okuma şansım var mı ? Varsa neleri yazabilirim ?

Geri
Üst Alt