329.Dönem (Ağustos) Yedek Subay, Kısa Dönem Çavuş Adayları Buraya....

Evet başka yokmu ağustosta askere giden beyler. Te bizmi gidiyoruz :) Şurda kaldı 30 günden az zamanımız...

329. dönem

selam arkadaşlar
varmı tuzla piyadeye sınava giden aranızda

Ben Bu Gün Askerlik Şubesine Giderek Sevk İşlemlerini Hallettim. 1 Ağustosta Tuzla Piyade Okulunda Olacağım Kısmetse. Formda Er'i işaretledim Bakalım Hadi Hayırlısı...

Arkadaşlar buyrun; aklında sorusu olanlar şu tablolara bakabilir..
Milli savunma bakanlığının sitesinden aldım, merak ettiklerinize hitaben...

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
---} (Tablo 1)

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
---} (Tablo 2)

@ömer kardeşim yolun açık olsun başarılar.

slm arkadaslar bende ankara polatliya sinav icin gidiyorum.. saat kacta orda olmak lazim.. hci bir bilgim yok bu konu hakinda sadece bir sinavami giricez?? herhalde 3 gun kalmicaz demii.. sorular biraz garip olabilir ama yanitlarsaniz sevinirim:)))

Bende polatlı da sınava girecem. saat 06.00 - 06.30 gibi polatlıda olmayı düşünüyorum. Çok sıra olacağı kesinde , erken gitmekte fayda var. işlemler 6-7 saat sürüyormuş.

Nerden gideceksn Polatlıya?

Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Piyade
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi 3'ÜNCÜ OR. B TİPİ MRK. K.LIĞI / ERZİNCAN
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi 4'ÜNCÜ ZH. TUG. K.LIĞI ERZURUM

Evet Arkadaşlar Bir Piyade Var karşınızda :)

hayırlı olsun abi...hayırlı teskereler şimdiden sana ve tüm askerlerimize...ayrıldıgın gibi kavuşursun inş sevdiklerine...;)

Selam Tertipler

Aday Nu. 90995
Adı ve Soyadı EKREM EVCİMEN
Baba Adı ADİL
Kuvveti Kara Kuvvetleri
Sınıfı Ulaştırma
Statüsü Kısa Dönem Er
Branşı -
Kabul Toplama Merkezi -
Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi K.K. LOJ. K. ULŞ. K. ULŞ. AĞIR OTO A. K.LIĞI ANKARA

Buraya gidecek diğer arkadaşlar varsa msn veya email adresi olan info@ekremevcimen.com adresinden görüşebiliriz.

günaydın arkadaslar

ben agustos 1-2-3 te yedek subay adaylık sınavına girçem de ne sınav numaramı biliyorum ne de gideceğim bölüğü

verdiler elime askeriyeden kapalı bi kahverengi zarf üstünde tuzla piyade okulu yazıo

bunu nereden ögrenebilirimm

Teşekkürlerr

işte kardeş o 3 tarihten birinde sınava tuzla piyade okulunda girecen

Geri