30 Ağustos Zafer Bayramı..

servivor_050

Kayıtlı Öğrenci
Özgürlüğün, laik cumhuriyetin, demokrasi ve sosyal hukuk devletinin müjdecisi olan 30 Ağustos,Tüm türkiye halkı ve aofdestekçiler için hayırlı olsun...Bu toprağı bu bağımsızlığı atalarımızın kanlarıyla kazandık..Bu yüzden devletimizin bütünlüğüne bağımsızlığına sahip çıkmalıyız..Bayrağımız her zaman göklerde dalgalanacak.....

teşekürler....herkesin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun ayrıca böyle bir önemli günde doğmak benim için büyük bir onur...kutlamama gerek kalmıyor zaten tüm türk milleti büyük bir çoşkuyla kutluyor...saygılar

teşekürler....herkesin 30 ağustos zafer bayramı kutlu olsun ayrıca böyle bir önemli günde doğmak benim için büyük bir onur...kutlamama gerek kalmıyor zaten tüm türk milleti büyük bir çoşkuyla kutluyor...saygılar

ne güzel ya sevenlerin hiç unutmayacaklar doğum gününü
kutlarım nigar allah uzun ömürler versin

teşekkürler servivor_050 bende tüm milletimizin bayramını kutluyorum

servivor'a teşekkür ederek, bende onun vasıtasıyla herkesin burdan Zafer Bayramını kutluyorum. ayrıca nigar arkadaşımızında doğum gününü kutlar, nice yıllar dilerim tüm sevdikleriyle birlikte...

Herkesin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun.
Ayrıca böyle bir konu açtığı için servivor_050 teşekkür ediyorum.
Nigar doğum günün kutlu olsun,sevdiklerinle nice mutlu senelere...

Yüce Türk Ulusu’nun yaratılışıyla örtüşmeyen işgal altında yaşama durumunun, Ulu Önder Atatürk‘ün komutasındaki kahraman Türk ordusunun büyük başarısıyla bozulduğu ve Türk Yurdu’nun yeniden Türklere kazandırıldığı 30 Ağustos gününü şerefle anıyor, bugün bu topraklarda yaşamamızı sağlayan ulu önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK ve yiğit Türk erlerinin ruhlarının şad olmasını diliyorum.

Geri
Üst Alt