B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 2 Haz 2009 #1 30-31 mayıs ta yapılan final soru ve cevapları yayınlandı. arkadaşlar hadi hayırlısı.
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 4 Haz 2009 #3 hasanok86' Alıntı: Evet pazartesi günü yayınlandı. Genişletmek için tıkla ... herkes için en iyisini diliyorum.tüm arkadaşların iyi geçmiştir inşallah...senin nasıl geçti arkadaşım
hasanok86' Alıntı: Evet pazartesi günü yayınlandı. Genişletmek için tıkla ... herkes için en iyisini diliyorum.tüm arkadaşların iyi geçmiştir inşallah...senin nasıl geçti arkadaşım
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2009 #6 bütünleme ye kalan arkadaşlar beni yalnız bırakmayın üzüntümü paylaşın
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 6 Haz 2009 #8 hasanok86' Alıntı: Üzülme yardımcı kitaplar ve çıkmış soruları çalış. Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarı olan sorular istemiyorum ben .cevaba giden yolu anlatan ögretici bilgi lazım bana.ilgin için sagol teşekkürler..
hasanok86' Alıntı: Üzülme yardımcı kitaplar ve çıkmış soruları çalış. Genişletmek için tıkla ... cevap anahtarı olan sorular istemiyorum ben .cevaba giden yolu anlatan ögretici bilgi lazım bana.ilgin için sagol teşekkürler..
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2009 #10 hasanok86' Alıntı: Murat yayınları konu anlatımlı zaten. Genişletmek için tıkla ... ilkumuttan almıştım ben de .
hasanok86' Alıntı: Murat yayınları konu anlatımlı zaten. Genişletmek için tıkla ... ilkumuttan almıştım ben de .
S sanko86 Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2009 #11 Ben muratla başladım inşallah onunlada 19 Hazirdan bitireceğim.
B blue_eye Kayıtlı Öğrenci 7 Haz 2009 #12 hasanok86' Alıntı: Ben muratla başladım inşallah onunlada 19 Hazirdan bitireceğim. Genişletmek için tıkla ... inşallah..hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.
hasanok86' Alıntı: Ben muratla başladım inşallah onunlada 19 Hazirdan bitireceğim. Genişletmek için tıkla ... inşallah..hepimiz için hayırlısı olsun bakalım.