M !m^OrCUN 3 Şub 2008 #86 ATISMALARINIZI OKUDUKCA GULDUM VALLA BARIS KARDES BU ARADA SLM ATISMAK NASIP OLURSA KONUSRUS:d
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2008 #92 orçun atışırız tabiki ama pek tavsiye etmem arkadaşlara sorabilen aybalam.
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 4 Şub 2008 #93 yine azerriii Türk ol Türk Bu arada Orçun kısaca Barış evlerden ırak birisi diyim Sen anlarsın herhalde
yine azerriii Türk ol Türk Bu arada Orçun kısaca Barış evlerden ırak birisi diyim Sen anlarsın herhalde
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 5 Şub 2008 #94 garbi cocuku kortma yaw zaten or topluoz milleti..... gen orçin gel bana abey diye bilirsin aybalam..
garbi cocuku kortma yaw zaten or topluoz milleti..... gen orçin gel bana abey diye bilirsin aybalam..
G Garbino Kayıtlı Öğrenci 5 Şub 2008 #95 Çocuk korkundan 2 gündür girmiyo hahahah Arkasına bakmadan kaçtı
B brsvc Kayıtlı Öğrenci 7 Şub 2008 #98 Odami Kaçti Abi Ben Neymişim Yaa,, Bu Kadar Etkileyici Olduğumu Bilmiyodum.. Sende Kaçmada Idare Edicez Artik Senle Garbicim
Odami Kaçti Abi Ben Neymişim Yaa,, Bu Kadar Etkileyici Olduğumu Bilmiyodum.. Sende Kaçmada Idare Edicez Artik Senle Garbicim