A ankarali_1984 Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #2 slm arkadaşlar nasılsınız gününüz güzel geçmesi dileğiyle
V volkii Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #3 ankarali_1984' Alıntı: slm arkadaşlar nasılsınız gününüz güzel geçmesi dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Saol ankaralı valla gun güzel gecmıyor sınavlara az bir zaman kaldı malesef çalışmak gerek diye dusunuyorum
ankarali_1984' Alıntı: slm arkadaşlar nasılsınız gününüz güzel geçmesi dileğiyle Genişletmek için tıkla ... Saol ankaralı valla gun güzel gecmıyor sınavlara az bir zaman kaldı malesef çalışmak gerek diye dusunuyorum
Z zeynep-zehra Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #5 tşk ederim arkadaşlar iyiyim demeyi isterdim ama ders çalışıyorum bitirmem gereken konular var allah yardımcımız olsun
tşk ederim arkadaşlar iyiyim demeyi isterdim ama ders çalışıyorum bitirmem gereken konular var allah yardımcımız olsun
V volkii Kayıtlı Öğrenci 28 May 2008 #6 herkezın bitirmesı gereken konular var ama bitmıyor lanet olası dersler Daha bitirilecek 5 kitap varken artık test çözmek gerek
herkezın bitirmesı gereken konular var ama bitmıyor lanet olası dersler Daha bitirilecek 5 kitap varken artık test çözmek gerek
M morhayal Kayıtlı Öğrenci 29 May 2008 #7 off evet sınava 2 gun kaldı ve hala eksıklerım var allah hepınımızn yardımcısı olsun
A ankarali_1984 Kayıtlı Öğrenci 29 May 2008 #9 slm dumanits hoş geldin ooo arkadaşlar bu kadar karamsarlaşmayın lütfen hepimiz geceçeğiz ALLAHın izniyle sıkılmak yok ben 3.sınıf szler
slm dumanits hoş geldin ooo arkadaşlar bu kadar karamsarlaşmayın lütfen hepimiz geceçeğiz ALLAHın izniyle sıkılmak yok ben 3.sınıf szler