M mertkucuk Kayıtlı Öğrenci 4 Eyl 2013 #1 merhaba ben maliye bölümüne kayıt yaptırdım 2013-2014 için akademik danışma hizmeti Ankara cebeci (hukuk fak) de girmeyi düşünüyorum acaba günü ve saatlerini biliyor musunuz inşallah aksam saatleridir geçen sene öyle imiş
merhaba ben maliye bölümüne kayıt yaptırdım 2013-2014 için akademik danışma hizmeti Ankara cebeci (hukuk fak) de girmeyi düşünüyorum acaba günü ve saatlerini biliyor musunuz inşallah aksam saatleridir geçen sene öyle imiş
T tremendous Kayıtlı Öğrenci 5 Eyl 2013 #2 mertkucuk' Alıntı: merhaba ben maliye bölümüne kayıt yaptırdım 2013-2014 için akademik danışma hizmeti Ankara cebeci (hukuk fak) de girmeyi düşünüyorum acaba günü ve saatlerini biliyor musunuz inşallah aksam saatleridir geçen sene öyle imiş Genişletmek için tıkla ... Henuz açıklanmadı..Açıklanınca duyuru yapılacaktır...
mertkucuk' Alıntı: merhaba ben maliye bölümüne kayıt yaptırdım 2013-2014 için akademik danışma hizmeti Ankara cebeci (hukuk fak) de girmeyi düşünüyorum acaba günü ve saatlerini biliyor musunuz inşallah aksam saatleridir geçen sene öyle imiş Genişletmek için tıkla ... Henuz açıklanmadı..Açıklanınca duyuru yapılacaktır...