only roses
Özel Üye
- Bölüm:
- MEZUN
2011 - 2012 Açıköğretim Aöf Harç Ücretleri - Kayıt Yenileme Harçları - açık öğretim harçları
AÖF 2012-2013 HARÇ ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYIN
Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi bölümlerinin 2011-2012 harç ücretleri henüz açıklanmadı. Fakat üniversite açıköğretim harçlarını açıklayana kadar sizlere fikir vermek adına 2010-2011 yılı harç ücretlerini aşağıya tablo halinde ekledim. Bu rakamların 2010-2011 aöf harçları olduğunu unutmayın. Bir iki hafta içinde tekrar forumumuzu ziyaret ederek aöf 2012 harçlarını öğrenebilirsiniz.
Açıköğretim 2011-2012 kayıt yenileme harç ücretleri;
- Sınıfını geçen öğrenciler için 250tl kayıt yenileme tarihleri içinde, 250tl şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
- Sınıfta kalan öğrenciler kaç yıldır aöf de okuduklarına göre 220tl - 250tl arası bir rakamı kayıt yenileme tarihleri içinde, 220tl - 250tl arası bir rakamı Şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
- Okul Öncesi Öğretmenliğinin 3. ve 4. sınıfına geçen öğrenciler 330tl kayıt yenileme tarihleri içinde, 325tl Şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
- İkinci üniversite kapsamında okuyanlar yukarıda yazılı olan rakamlardan her taksitte bir 50tl daha fazla ödeyeceklerdir.
Açıköğretim 2011-2012 Kayıt Yenileme Tarihlerini Öğrenmek İçin TIKLAYIN
Ayrıca açıköğretim facebook sayfamızı beğenerek üniversite hakkındaki bir çok bilgiden anında haberdar olabilirsiniz.
FACEBOOK AÇIKÖĞRETİM SAYFAMIZ İÇİN TIKLAYIN
2011 Yılı Yeni Kayıt Harç Ücretleri ile İlgili Tabloyu Aşağıya Ekliyorum Arkadaşlar...
Açıköğretime İlk Defa Kayıt Yaptıracaklar İçin ;
Açıköğretim Kayıt Tarihlerini Öğrenmek İçin Tıklayın.
- İkinci üniversite kapsamında okuyanlar yukarıda yazılı olan rakamlardan her taksitte bir 50tl daha fazla ödeyeceklerdir.
Orjinal Duyuru Resmi :
Açıköğretim Sınıfını Geçerek Kayıt Yenileme Yaptıracaklar İçin ;
Açıköğretim Kayıt Yenileme Tarihlerini Öğrenmek İçin Tıklayın.
Açıköğretim Sınıfta Kalarak Kayıt Yenileme Yaptıracaklar İçin ;
Sınıfta kalan Öğrenciler Yukarıdaki Rakamlardan 25tl. ilk Taksitte, 25tl ikinci Taksitte Daha Az Ödeyeceklerdir.
Önemli Not:
Önlisans bölümlerinde 3 yıldır okuyanlar ve Lisans bölümlerinde 5 yıldır okuyanlar; Yukarıda yazılı olan rakamlara ilave olarak Her Taksitte 20tl. Daha Fazla Ödeyeceklerdir.
Önlisans bölümlerinde 4 veya daha fazla yıldır okuyanlar ve Lisans bölümlerinde 6 ve daha fazla yıldır okuyanlar; Yukarıda yazılı olan rakamlara ilave olarak Her Taksitte 40tl. Daha fazla Ödeyeceklerdir.
KATKI KREDİSİNE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER :
*Katkı kredisi almak için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvuran ancak, 11 Şubat 2011 tarihine kadar katkı kredisi almaya hak kazandıkları belli olmayan veya hak kazanamayan öğrenciler de 2. taksit olarak 78.00 TL.’yi bankaya ödeyeceklerdir. Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumunca katkı kredisi tahsisi yapılan öğrencilere 71.00 TL. iade edilecektir.
2011-2012 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin kayıt ve kayıt yenileme işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2011-2012 Öğretim Yılı Kayıt ve Kayıt Yenileme Kılavuzu’nu yayınlandığında inceleyebilirsiniz. Ayrıca kılavuza erişmek için burayı tıklayabilirsiniz.
AÖF 2012-2013 HARÇ ÜCRETLERİ İÇİN TIKLAYIN
Anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi bölümlerinin 2011-2012 harç ücretleri henüz açıklanmadı. Fakat üniversite açıköğretim harçlarını açıklayana kadar sizlere fikir vermek adına 2010-2011 yılı harç ücretlerini aşağıya tablo halinde ekledim. Bu rakamların 2010-2011 aöf harçları olduğunu unutmayın. Bir iki hafta içinde tekrar forumumuzu ziyaret ederek aöf 2012 harçlarını öğrenebilirsiniz.
Açıköğretim 2011-2012 kayıt yenileme harç ücretleri;
- Sınıfını geçen öğrenciler için 250tl kayıt yenileme tarihleri içinde, 250tl şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
- Sınıfta kalan öğrenciler kaç yıldır aöf de okuduklarına göre 220tl - 250tl arası bir rakamı kayıt yenileme tarihleri içinde, 220tl - 250tl arası bir rakamı Şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
- Okul Öncesi Öğretmenliğinin 3. ve 4. sınıfına geçen öğrenciler 330tl kayıt yenileme tarihleri içinde, 325tl Şubat ayının sonuna kadar yatırmaları gerekiyor.
Açıköğretim 2011-2012 Kayıt Yenileme Tarihlerini Öğrenmek İçin TIKLAYIN
Ayrıca açıköğretim facebook sayfamızı beğenerek üniversite hakkındaki bir çok bilgiden anında haberdar olabilirsiniz.
2011 Yılı Yeni Kayıt Harç Ücretleri ile İlgili Tabloyu Aşağıya Ekliyorum Arkadaşlar...
Açıköğretime İlk Defa Kayıt Yaptıracaklar İçin ;
Açıköğretim Kayıt Tarihlerini Öğrenmek İçin Tıklayın.
FAKÜLTE / PROGRAM | Harç Ücretleri 1. Taksit | Harç Ücretleri 2. Taksit | Kayıt Tarihleri |
Kayıt Yapılırken Yatacak Miktar | Şubat Sonuna Kadar Ödenecek | ||
- Bilgi Yönetimi - Eczane Hizmetleri - Gıda Kalite Kontro-lü ve Analizi - Kimya Teknolojisi - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler - Tıbbi Laboratuvar Teknikleri - Coğrafi Bilgi Sistemleri | 385TL. | 385 TL. | Kayıtları 12-21 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacaktır. |
- Laborant ve Veteriner Sağlık | 270 tl. | 270 TL. | Kayıtları 12-21 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacaktır. |
- Adalet - Çağrı Merkezi Hizmetleri - Fotoğrafçılık ve Kameramanlık - Tarım - Felsefe - İlahiyat Ön Lisans Programı - Okul Öncesi Öğretmenliği - Sosyoloji - Tarih - Türk Dili ve Edebiyatı | 250tl | 250tl | Kayıtları 12-21 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacaktır. |
- İngilizce Öğretmenliği | 705tl. | 690tl | Kayıtları 12-21 Eylül Tarihleri Arasında Yapılacaktır. |
- Bankacılık ve Sigortacılık - Dış Ticaret - Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı - Emlak ve Emlak Yönetimi - Ev İdaresi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım - İnsan Kaynakları Yönetimi - İşletme Yönetimi - Kültürel Miras ve Turizm - Lojistik - Marka İletişimi - Medya ve İletişim - Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası - Muhasebe ve Vergi Uygulamaları - Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi - Radyo ve Televizyon Programcılığı - Sağlık Kurumları İşletmeciliği - Spor Yönetimi - Yerel Yönetimler - Özel Güvenlik ve Koruma - Sosyal Bilimler - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - İşletme - İktisat - Kamu Yönetimi - Maliye - Uluslararası İlişkiler | 250tl | 250tl | Kayıtları 26 Eylül - 11 Ekim Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Mazeretli Kayıtlar 12-13-14 Ekimde Yapılacaktır. |
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı - Sosyal Hizmetler - Turizm ve Otel İşletmeciliği - Turizm ve Seyahat Hizmetleri - Konaklama İşletmeciliği | 270tl. | 250tl. | Kayıtları 26 Eylül - 11 Ekim Tarihleri Arasında Yapılacaktır. Mazeretli Kayıtlar 12-13-14 Ekimde Yapılacaktır. |
Orjinal Duyuru Resmi :
Açıköğretim Sınıfını Geçerek Kayıt Yenileme Yaptıracaklar İçin ;
FAKÜLTE / PROGRAM |
|
| Kayıt Tarihleri | ||||
Kayıt Yapılırken Yatacak Miktar | Şubat Sonuna Kadar Ödenecek Miktar | ||||||
- Bilgi Yönetimi - Eczane Hizmetleri - Gıda Kalite Kontro-lü ve Analizi - Kimya Teknolojisi - Tıbbi ve Aromatik Bitkiler - Tıbbi Laboratuvar Teknikleri - Coğrafi Bilgi Sistemleri | 385 TL. | 385 TL. | Güz Dönemi Kayıt Yenileme 17 – 27 Ekim Arasında Yapılacaktır. | ||||
- Laborant ve Veteriner Sağlık | 270 tl. | 270 tl. | Güz Dönemi Kayıt Yenileme 17 – 27 Ekim Arasında Yapılacaktır. | ||||
- Adalet - Çağrı Merkezi Hizmetleri - Fotoğrafçılık ve Kameramanlık - Tarım - Felsefe - İlahiyat Ön Lisans Programı - Okul Öncesi Öğretmenliği - Sosyoloji - Tarih - Türk Dili ve Edebiyatı | 250tl | 250tl | Güz Dönemi Kayıt Yenileme 17 – 27 Ekim Arasında Yapılacaktır. | ||||
- İngilizce Öğretmenliği | 705tl | 690tl | Güz Dönemi Kayıt Yenileme 17 – 27 Ekim Arasında Yapılacaktır. | ||||
- Bankacılık ve Sigortacılık - Dış Ticaret - Elektrik Enerjisi Üretim, İletim ve Dağıtımı - Emlak ve Emlak Yönetimi - Ev İdaresi - Halkla İlişkiler ve Tanıtım - İnsan Kaynakları Yönetimi - İşletme Yönetimi - Kültürel Miras ve Turizm - Lojistik - Marka İletişimi - Medya ve İletişim - Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası - Muhasebe ve Vergi Uygulamaları - Perakende Satış ve Mağaza Yönetimi - Radyo ve Televizyon Programcılığı - Sağlık Kurumları İşletmeciliği - Spor Yönetimi - Yerel Yönetimler - Özel Güvenlik ve Koruma - Sosyal Bilimler - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - İşletme - İktisat - Kamu Yönetimi - Konaklama İşletmeciliği - Maliye - Uluslararası İlişkiler | 250tl | 250tl | Kayıt Yenileme 28 Kasım - 23 Aralık Arasında Yapılacaktır. | ||||
- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı - Sosyal Hizmetler - Turizm ve Otel işletmeciliği - Turizm ve Seyahat Hizmetleri - Konaklama İşletmeciliği | 270tl | 250tl |
|
Açıköğretim Sınıfta Kalarak Kayıt Yenileme Yaptıracaklar İçin ;
Sınıfta kalan Öğrenciler Yukarıdaki Rakamlardan 25tl. ilk Taksitte, 25tl ikinci Taksitte Daha Az Ödeyeceklerdir.
Önemli Not:
Önlisans bölümlerinde 3 yıldır okuyanlar ve Lisans bölümlerinde 5 yıldır okuyanlar; Yukarıda yazılı olan rakamlara ilave olarak Her Taksitte 20tl. Daha Fazla Ödeyeceklerdir.
Önlisans bölümlerinde 4 veya daha fazla yıldır okuyanlar ve Lisans bölümlerinde 6 ve daha fazla yıldır okuyanlar; Yukarıda yazılı olan rakamlara ilave olarak Her Taksitte 40tl. Daha fazla Ödeyeceklerdir.
KATKI KREDİSİNE BAŞVURAN ÖĞRENCİLER :
*Katkı kredisi almak için Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumuna başvuran ancak, 11 Şubat 2011 tarihine kadar katkı kredisi almaya hak kazandıkları belli olmayan veya hak kazanamayan öğrenciler de 2. taksit olarak 78.00 TL.’yi bankaya ödeyeceklerdir. Yüksek Öğrenim Kredi Yurtlar Kurumunca katkı kredisi tahsisi yapılan öğrencilere 71.00 TL. iade edilecektir.
2011-2012 öğretim yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakültelerinin kayıt ve kayıt yenileme işlemleri hakkında detaylı bilgi edinmek için 2011-2012 Öğretim Yılı Kayıt ve Kayıt Yenileme Kılavuzu’nu yayınlandığında inceleyebilirsiniz. Ayrıca kılavuza erişmek için burayı tıklayabilirsiniz.