2010 ağustos-kısa dönem "kader arkadaşları topluluğu dayanışması" :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sabri55
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar şubeye giderken 3 diploma fotokopisi ve aslı 3 kimlik fotokopisi 6 fotoğraf ile giderse zorluk çekmeden işini halleder yarın son gün

arkadaşlar son gün 30umu bugünmü birde kararsız kaldım ben aralık diye düşünüyordum ama diplomayı bugün aldım şubeye gidesm gelmedi ağustostamı yapmak daha mantıklı aralıktamı gerçi bugün sonsa zaten şansı kaçırdık gidesimde yoktu ama işte kararsızlık çok kötü belkide kendimi aralık ayı için hazırlamamdan dolayıdır ağustos mu aralıkmı dünden beri allak bullak oldum vala.

napsak yav arkadaslar biliyorm soru bile komedi böyle bir şans gelmiş erken yapma fırsatı hemen git denebilirde ağustos sıcağı vs gibi saçma bahanler buluyorum belki benim gibi düşünenler vardır gerçi forumdakiler hemen halletmiştir işlemleri yaylalar moduna girmiştir :D

dostum iyimisn sen hiç durma git bence sabah diplomamı aldım öğlene işim bitti agustosda askerimm :)))

arkadaslar ben muaynemı oldum Agustos ıcın basvuruda yaptım ben bir an önce aradan cıkarmak ıstıyorum.... Hayırlısı olsun herkez İçin..........

Aksaray bürodan aldım bende dıplomayı arkadaslar

dostum iyimisn sen hiç durma git bence sabah diplomamı aldım öğlene işim bitti agustosda askerimm :)))

yav diyorum ya muallakta kaldım haklısn belkide büte kalanlar bana sövüyodur :D bir yanda böyle belanın aradan cıkması var birde 5-6 ay boşu boşa geçecek ama planlamada yapmıstm işte ama diploma erken gelince şok etkisi oldu vala ne diyem bilemedm :)

birde son gün bugünmü yarınmı askerlik için kesin bilgi varmı arkadaşlar

yav diyorum ya muallakta kaldım haklısn belkide büte kalanlar bana sövüyodur :D bir yanda böyle belanın aradan cıkması var birde 5-6 ay boşu boşa geçecek ama planlamada yapmıstm işte ama diploma erken gelince şok etkisi oldu vala ne diyem bilemedm :)

hala şansın var yarın son gün :))

evet işlmelerım bıttı benımde Temmuz 5 de gel dedıler ıslemler varmıs o kadar

birde son gün bugünmü yarınmı askerlik için kesin bilgi varmı arkadaşlar

Son Gun yarın askerlık ıcın arkdasalar ıstanbulda olanlar bagcılara askerlık subesıne gıtsın cok rahat bos halledebılırler ıslemlerını rahat rahat

evet sevk evrakını alıcaz ondan sonra başka bişi yok heralde sınav olayı var işde

şu tek tip askerlik davasından çekinmesem gitmemde ne bileyim bellide olmaz iyi düşüneym ben aralıkta serin askerlik birde yazın sıcağında kavruılmak düşceğin yerde belli değil ama sonunda aradan cıkacak bir yük en kötü karar kararsızlıktan iyidirde akıl alma ihtiyacı duyuyor insan :)

Son Gun yarın askerlık ıcın arkdasalar ıstanbulda olanlar bagcılara askerlık subesıne gıtsın cok rahat bos halledebılırler ıslemlerını rahat rahat

ben izmirdeym burası nasıldır acaba tepecikteydi askeri şube bi bakalım

şu tek tip askerlik davasından çekinmesem gitmemde ne bileyim bellide olmaz iyi düşüneym ben aralıkta serin askerlik birde yazın sıcağında kavruılmak düşceğin yerde belli değil ama sonunda aradan cıkacak bir yük en kötü karar kararsızlıktan iyidirde akıl alma ihtiyacı duyuyor insan :)

aralıkda gelirsen sen geldiğinde biz dönüyor olucaz nerdeyse oda var :))

o değilde birde tam aralığa 12 ay olursa kısa dönemler tam patlar durum zaten zırt pırt gündeme gelmeye başladı yine gerçi öyle bir şey olacağını düşünmüyorum ama tr burası bellide olmaz

Arkadaşlar bence en iisi ağustos bu bizim için veli nimet neden mi
1 yazı atlatıyoruz nerede ise
2ramazan başlangıcı olacak ramazandan dolayı pek zorlamazlar
3araya bayram ve kurban bayramı gircek günler kısalmaya başladı zaten
4en önemlisi de 6 ay az askerlik yapacaz bakarsın tep tip aniden çıkarsa ayvayı yedik bence gidelim ben karar verdim yarrın müracaat etcem aralık soğuğunda evden çıkılıp ta askere gidilmez şimdi gidersek soğuğada alışırız yavaş yavaş soğuk etkilemez mutlaka ağustos kararı alın askedaşlar bide ii ki bitirdik aof de olsa yok sa 450 gün boru diil kısa dnem askerlik bedava bedava

arkadaşlar askere karar aldıranlar mutlaka burda buluşalım tanışalım bakarsınız aynı yere düşeriz

Geri