2009-2010 harc ücretleri ve kayıt yenileme tarihleri..?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan avci41
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm ben 3. sınıfta 3 dersten kaldım harçlar 250 diyorlar kalanlar içinde aynımı???

Hayır .Kalanlar içinde harç ücreti aynı değildir.Kılavuz nette yayınlandı. Kalanlar 1. taksit olarak 140+39=179
Geçenler 190+39=229 TL ödeyecekler. Toplamda (1. taksit + 2. taksit) ise kalanlar 358 TL, geçenler ise 458 TL olmak üzere geçenler kalanlardan tam 100 TL fazla ödeyecektir.

hayırlı akşamlar arkadaşlar ben bu sene yerel yönetim 2 sınıfa geçtim harç ücretleri ne kadar ya her senee aynı parayımı ödüozz ilk senede ki gibi bilen var isee desin lütfenn:(

Hayır .Kalanlar içinde harç ücreti aynı değildir.Kılavuz nette yayınlandı. Kalanlar 1. taksit olarak 140+39=179
Geçenler 190+39=229 TL ödeyecekler. Toplamda (1. taksit + 2. taksit) ise kalanlar 358 TL, geçenler ise 458 TL olmak üzere geçenler kalanlardan tam 100 TL fazla ödeyecektir.

Yukarıda gördüğünüz gibi sayın super mod'um bilgilendirme yapmış ;)

merhba arkadaşlar ben 2. sınıfım 1 tane bu yıldan 1 tane 1.sınıftan 2 dersim kaldı acaba 3. sınıfa geçtim mi?

2.taksitler son ödeme tarihi 26 Şubatta sona eriyor

ArkdaŞlar ilk defa tayıt yapcam ne kadar yatıracam tam olarak ne kadar gider sizcee özelden atsanız sevinirim cünkü zaman olmuyo girmeme haftada bi yada 2 defa girbiliyom Tşk sosyal bilileri okuyacam Bölümüde yazıyım bu arada :D

Geri