2008-2009 Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri Harçları - Açıköğretim Harçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. taksidi 27 şubattan sonra yatırmamın herhangi bir sakıncası var mı? aylık faiz ekleniyormuş üstüne sanırım.aylık faiz miktarı ne kadar bir fikriniz var mı? bir de bu 2. taksidi en son ne zamana kadar yatırmalıyım? yani sınavlardan sonra yatırsam olur mu:)?

sınavdan sonra yatırsanda sorun olmaz aylık faizin 2 tl die duydum ben çok fazla değil dert etme arkadaşım:p

2. teksit ödemesi son bugünmüş ilk defa atladım

neyse bu sene son Allahtan :mad:

pazartesi faiziyle yatırsak sorun olmuyomuş sanırım :o

merhaba. ben bişey öğrenmek istiyorum harç parasının 2, taksidini 24 subat günü bankaya yatırdım.Bana bankadan verilen dekontu acıköğretim bürosuna vermeye gerek yok dediler paranın yatıp yatmadıgını acıköğretimin internet sitesinden öğreneilirsin dediler 2 gün sonra.İnternet sitesine ulaşamıyorum acılmıyo paranın yatıp yatmadıgını nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

merhaba. ben bişey öğrenmek istiyorum harç parasının 2, taksidini 24 subat günü bankaya yatırdım.Bana bankadan verilen dekontu acıköğretim bürosuna vermeye gerek yok dediler paranın yatıp yatmadıgını acıköğretimin internet sitesinden öğreneilirsin dediler 2 gün sonra.İnternet sitesine ulaşamıyorum acılmıyo paranın yatıp yatmadıgını nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.

Merhaba ,
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
burdan bakabilirsiniz;)

selam arkadaşlar bi sorum olucaktı;

2.harçları son ödeme tarihinde ödemediğimizde en son hangi tarihe kadar faizli ödeme yapabiliyoruz??

en kısa zamanda yardımcı olursanız sevinirm ..

şimdiden teşekkürler..

onun belli bir tarihi olduğunu zannnetmiyorum bir üst sınıfa geçtiğinde kayıt yaptırıken mecbur ödemen gerek bunu, en son tarih odur ödemezsen diğerinin kaydını yapmazlar heralde ;)

onun belli bir tarihi olduğunu zannnetmiyorum bir üst sınıfa geçtiğinde kayıt yaptırıken mecbur ödemen gerek bunu, en son tarih odur ödemezsen diğerinin kaydını yapmazlar heralde ;)

Zeliha sana teşekkür ederim bizimlede paylaştıgın elınden geldıgınce yardımcı oldugun için arkadaşlara..:)

sınavdan sonra yatırsanda sorun olmaz aylık faizin 2 tl die duydum ben çok fazla değil dert etme arkadaşım:p
ark korkmana gerek yok bende yatırmadım 2.taksiti ama benim diploma almam için bu sene yatırmam şart sen kaçıncı sınıfsın bilmiyom ama son değilsen diğer yıla kadar yatırabilirsin aylıkta %3 fais biniyomuş ben aradım sordum aöf bürosunu bi sorun olmas diyolar..

teşekkürler arkadaşlar ben son sınıfım sanırım mezuniyete kadar hakkım var öyleyse:rolleyes: :)

Merhaba
Bende yeniyim ve 2. taksit tarihini kaçırdığımı burda şimdi öğrendim.İşletme 1.sınıf öğrencisiyim.Ben şimdi ne yapacağım.Gereken tutarda farklı bir tutarmı ödeyeceğim.Cezalı falan mı oluyorum acaba?

Merhaba
Bende yeniyim ve 2. taksit tarihini kaçırdığımı burda şimdi öğrendim.İşletme 1.sınıf öğrencisiyim.Ben şimdi ne yapacağım.Gereken tutarda farklı bir tutarmı ödeyeceğim.Cezalı falan mı oluyorum acaba?

sadece faiziyle ödersin çok fazla faiz olmamışır arkadaşım;)

ben taksidi gününde ödedim geçmemişti ama 180 tl ödemek yerine 220 tl ödedim bunda bi problem var mıdır acaba

Slm ben açıköğretim 1.ci sınıftayım galiba kalacağım ve ikinci taksiti hala ödemedim ne yapmam lazım,
teşekkürler...:(

arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinirim.ben bu sene yeniyim.2 yıllık insan kaynakları programını seçtim ama nereye baktıysam hepsi farklı harç ücreti yazıyor.kesin bilgiye ulaşmak isteiyorum.şimdiden tşkler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt