V veteriner hanım Kayıtlı Öğrenci 31 Ocak 2010 #1 arkadaslar 2010 yılı 2.taksıt tarıhlerı ne zamn bulamadım da bana yardımcı olurmusunuz...
V veteriner hanım Kayıtlı Öğrenci 1 Şub 2010 #7 valla benımde yok ama mecburenn yatıracagız tesekkurler bılgı ıcın
O onursal24 Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2010 #12 26 Şubat Tarıhıne Kadar Yatırılmadıgı Takdırde Kayıt mı sılınıyor
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2010 #13 onursal24' Alıntı: 26 Şubat Tarıhıne Kadar Yatırılmadıgı Takdırde Kayıt mı sılınıyor Genişletmek için tıkla ... 26 Şubat 2010 dan sonra yapacağınız ödemelerinizde borcunuz ödeme günü faizi ile birlikte tahsil edilecektir.
onursal24' Alıntı: 26 Şubat Tarıhıne Kadar Yatırılmadıgı Takdırde Kayıt mı sılınıyor Genişletmek için tıkla ... 26 Şubat 2010 dan sonra yapacağınız ödemelerinizde borcunuz ödeme günü faizi ile birlikte tahsil edilecektir.
O onursal24 Kayıtlı Öğrenci 3 Şub 2010 #14 Teşekkürler Hazır-cevap ... Konumuz Dahılınde deqıl ama ben bırde Sayın Rektorun Yatay geçiş Hakkındakı Söylemlerını Konu edınen Baslıgı Bulamadım
Teşekkürler Hazır-cevap ... Konumuz Dahılınde deqıl ama ben bırde Sayın Rektorun Yatay geçiş Hakkındakı Söylemlerını Konu edınen Baslıgı Bulamadım