19 Haziranda Yürürlüğe Giren Yeni Not Sistemi Hakkında ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cantek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vizeleri yüksek tutarsak bu sisteme minnnet bile etmeyiz :cool:

yaw benim anladığım kadarıyla bu sistem iyi bişe 50 nin üstü gene geçio altıda 32 den düşük olmassa 50 den yüksek olan derslerinin ortalaması yüksek 55 den ise o kaldığın dersi geçmiş sayılıyo anladığım bu yanlış yer warsa ekleme yapsın işte :D:D:rolleyes:

Çalışmayanlar için güzel bir sistem ama şimdi herkes mezun olabileceği için aöf'ün bir espirisi kalmayacak insanların gözünde briaz daha düşecek ve askerlik vs. haklarımızdanda yakından oluruz millet enayi değil gelir aöf okur askerden yırtar.

arkdşlar yeni yasayla ilgili bi gelişme varmı öğrenebildnizmi bütler için geçerlimi die ????
bütünlemeler için geçerli olmaz muhtemelen . not sistemi değişikliği olursa yeni eğitim- öğretim döneminde olur ve kılavuzda ve sitede gerekli bilgilendirme yapılacakatır diye düşünüyorum
:)

19 haziranda yürürlüğe giren ve resmi gazatede yayınlanan bi yasa ise bildiğim kadarıyla o tarihten itibaren geçerli olması lazım ama :S bilemiyorum

arkadaşlar ben 1.sınıfta transtkript almıştım notlarımın toplamının ders sayısına bölümünü yazmışlardı 70 küsürdü. mezun olurken diplomada ne yazıcak Transtkripte AA BA BB gibi hafler olacakmı bilen var mı?

arkadaşlar yeni yayınlanan 2009-2010 yeni kayıt klavuzunu inceledim klavuzda krediden felan bahsetmiyor bildiğimiz eski tas eski hamam kafan karıştı, ne yani bu yeni yönetmelik noldu şimdi. bilgisi olan varsa bizleride aydınlatsın

Geri
Üst Alt