Yeni Kayıt ile İlgili Merak Edilen Konular (Güncel)

AOFDestek

Kayıtlı Öğrenci
Web sitesi
www.aofdestek.net
AÖF bölümlerine yeni kayıt yaptıran öğrencilerin en çok merak ettiği soruları ve cevapları bu başlık altında paylaşıyoruz, soru ve cevaplara sürekli yenileri eklenerek güncel tutulacaktır.

Soru : Açıköğretime kayıt esnasında verdiğimiz cep telefonu bilgisini daha sonra değiştirebilir miyiz?
Cevap : TC kimlik ve şifrenizle öğrenci sayfanıza giriş yaparak bilgilerinizi güncelleyebilirsiniz.

Soru : Lise mezunuyum Sınavsız olarak Açıöğretim bölümlerine kayıt yaptırabilir miyim?
Cevap : Lise mezunları Açıköğretim bölümlerine kayıt yaptırabilmek için YGS sınavına girmek zorundadır.

Soru : 4 yıllık işletme bölümü mezunuyum. YGS ye girerek Açıköğretim fakültesi çocuk gelişimi bölümünü kazandım, Kayıt işlemimi ÖSYS yeni kayıt olarak mı yoksa Sınavsız İkinci Üniversite olarak mı yapacağım ?
Cevap : YGS puanı ile yerleştiğiniz için ÖSYS yeni kayıt ile kayıt işlemlerinizi yapmanız gerekmektedir.

Soru : Anadolu Üniversitesi yeni kayıt ücreti ne kadar ?
Cevap : Bu sorunun net bir cevabı yok maalesef. Ödemeniz gereken ücret seçtiğiniz ders sayısı, kredi sayısı bölümünüz ve hatta derslere göre bile değişiklik gösterebilmektedir. 2016-2017 yılı için harç ücretlerinin 200 TL civarında olacağını tahmin etmekteyiz.

Soru : Kayıt için gerekli olan geçici mezuniyet belgesini nereden temin edebilirim?
Cevap : Mezun olduğunuz okuldan temin edebilirsiniz.

Geri