Yeni başlayanlar için sorular

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NYC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NYC

Kayıtlı Öğrenci
Merhaba
2009 Öss'den sonra bolümlere bakarken bu bölüm dikkatimi çekti birkaç sorum olaçak
1.ÖSS-SAY-1, ÖSS-SÖZ-1, ÖSS-EA-1 veya 2 ler den 145 yukarsı almak yetermi sayısal veya sözel ayrımı var mı
2.Bu bölümlde diğer işletme iktisat gibi uzaktan ögretim sistemi var.
3.Tercih yaparken sadece bu bölümü yazsak yeterli olurmu kontejyan veya bolüme girememek gibi seyler olabilir mi
4.tercihden sonra kayıt işlemide aynı iktisat işletme gibi mi
5.staj yok diye biliyorum sadece vize finallere girip yeterli puanları alıyosun sonra diploma mı başka bir seyi varmı.
6.2009 klavuzda ''056079 Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Açıköğretim)'
(Uzaktan Eğitim)'' bolüm gördüm farkı nedir.
Teşşekürler:)

1.ÖSS-SAY-1, ÖSS-SÖZ-1, ÖSS-EA-1 veya 2 ler den 145 yukarsı almak yetermi sayısal veya sözel ayrımı var mı

-kılavuzda bazı bölümlerde say-1 puanı istiyor.

2.Bu bölümlde diğer işletme iktisat gibi uzaktan ögretim sistemi var.

-aynı uzaktan öğretim sistemi geçerlidir.

3.Tercih yaparken sadece bu bölümü yazsak yeterli olurmu kontejyan veya bolüme girememek gibi seyler olabilir mi

-kontenjan sorunu yoktur.

4.tercihden sonra kayıt işlemide aynı iktisat işletme gibi mi

-Kayıt işlemleri aynıdır.

5.staj yok diye biliyorum sadece vize finallere girip yeterli puanları alıyosun sonra diploma mı başka bir seyi varmı.

-KILAVUzda bazı bölümlerde 3 ay zorunlu uygulama işlemi var.

6.2009 klavuzda ''056079 Tıbbi Laboratuvar Teknikleri (Açıköğretim)'
(Uzaktan Eğitim)'' bolüm gördüm farkı nedir.

Uzaktan eğitim için evde kesintisiz internet olması lazım internet üzerinden dersler veriliyor.Bu bölümlerde ayrıca ücretler çok yüksek.

Sorularının cevapları bu şekildedir.

teşşekkürler

ama
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
adresde Ayrýca, ÖSS’de herhangi bir puan türünden 145 ve üzeri
puan alan kiþiler de bu programa yerleþtirilebilmektedirler diyor bunun sebebi nedir.

ya bş bakıyoruz EA1den gırılıyor bır bakıyorum sımdı Sayısal 1 yazıyor gırebılıyormuyuz şimdi ? Ea1den puanım var gırebılecekmıyım acıl cevap tercıh yapmak ıcın sırf bunun cevabını arıyorum :(

say -1 puanınız yeterli değil ise giremezsiniz.

bu bölüme girmek için SÖZ,SAY,EA hepsinin 145 ve üzeri olmasımı lazım..ben SÖZ den 165 , EA 155 , SAY 135 aldım.bu bölüme girebilirmiyim..lütfen acil cevap verirseniz çok sevinirim...

say -1 puanınız 145 ve üzeri olması lazım.

Tum bolumlerden barajı fazlasıyla astım laborant ve saglık dusunuyorum ıs bulma olanakları varmıdır hem ıkı yıllıkda cabuk bıter cok acıl yanıtlayınız lutfen

iş imkanın var ama zor laborant olarak kadrolu çalışmak istiyosan kpss den 85 üzeri bi puan almalısın veteriner teknikeri olma istiyosan veteriner yanındayardımcı eleman olark çalışabilirsin

sanmıyorum ama inşallah yerleşirsin ...

Merhaba arkadaşlar benim de bir sorum olucak . Ben şuan bir üniversitede okuyorum . 2. üniversite olarak laborant ve veteriner sağlık bölümünü seçicem . Daha sonra da dgs ile geçiş yapmayı düşünüyorum . Fakat öğrenmek istediğim bir şey var . Geçiş yaptıktan sonra diğer öğrenciler gibi 5 sene olarak mı okuyacağız yoksa daha mı az ??

Geri
Üst Alt