H hazaan Kayıtlı Öğrenci 15 May 2009 #3 aşkın hali ancak bu kadar net anlatılırdı herşeye rağmen bunları yaşamak bile güzell paylaşım için teşekkürler...
aşkın hali ancak bu kadar net anlatılırdı herşeye rağmen bunları yaşamak bile güzell paylaşım için teşekkürler...
T tbua Kayıtlı Öğrenci 15 May 2009 #4 teşekkürler edalım paylaşımın için.. ne lüks olurdu aşkı tercih edip etmemek..
B By_tr Kayıtlı Öğrenci 15 May 2009 #5 offffff yaktın beni can ya varya ben bu adamı döverim teşekkür ederim eda paylaşılacak olanı paylaşmakta üzerine yok
offffff yaktın beni can ya varya ben bu adamı döverim teşekkür ederim eda paylaşılacak olanı paylaşmakta üzerine yok
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #6 ---Hem varlığı acıtır hem yokluğu üşütür----- yüreğine sağlık paylaşım için........
E edalım Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #7 Hepinize çok teşekkürler arkadaşlar.Beğenilerimizin ortak noktalarda buluşması çok güzel
E edalım Kayıtlı Öğrenci 16 May 2009 #8 By_tr' Alıntı: offffff yaktın beni can ya varya ben bu adamı döverim teşekkür ederim eda paylaşılacak olanı paylaşmakta üzerine yok Genişletmek için tıkla ... Özel bir teşekkür de sana By_tr.Beğenmene sevindim
By_tr' Alıntı: offffff yaktın beni can ya varya ben bu adamı döverim teşekkür ederim eda paylaşılacak olanı paylaşmakta üzerine yok Genişletmek için tıkla ... Özel bir teşekkür de sana By_tr.Beğenmene sevindim
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 19 Ağu 2009 #9 Korkularım yakamı bıraksa '''hazırım bu ruh haline '''''ama .....
M meltem_35 Kayıtlı Öğrenci 3 Eyl 2009 #10 Herkesi ona benzetip... Kimseyi onun yerine koyamayacaksin... çok güzellll