S seher Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #126 ECRİN90' Alıntı: oyhhhh şok oldum bian hayır değil Alttaki şiir yazıyor? Genişletmek için tıkla ... neye şok oldun yahu yanlış sadece okurum alttaki ajdara hastaymış her gece çikita muz şarkısını söylemeden uyuyamazmış
ECRİN90' Alıntı: oyhhhh şok oldum bian hayır değil Alttaki şiir yazıyor? Genişletmek için tıkla ... neye şok oldun yahu yanlış sadece okurum alttaki ajdara hastaymış her gece çikita muz şarkısını söylemeden uyuyamazmış
I isokor Kayıtlı Öğrenci 6 May 2010 #127 kazayla bile duyduğumda uykusuzluk yapıyo. alttaki pudingi çok sever
M MasterOfPuppets Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #130 seher.' Alıntı: yanlış çok severim alttaki kadın programlarına bayılıyor Genişletmek için tıkla ... Iyy asla doğru dürüst tvye bile bakmıyorum Alttaki adana kebabı seviyor
seher.' Alıntı: yanlış çok severim alttaki kadın programlarına bayılıyor Genişletmek için tıkla ... Iyy asla doğru dürüst tvye bile bakmıyorum Alttaki adana kebabı seviyor
S seher Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #131 doğru kebap olsun da nerenin olursa olsun alttakinin en büyük hayali sumocu olmak
S seher Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #133 hayır alttaki hindistan milleti gibi inekleri kutsal sayıyormuş
M MasterOfPuppets Kayıtlı Öğrenci 11 May 2010 #134 seher.' Alıntı: hayır alttaki hindistan milleti gibi inekleri kutsal sayıyormuş Genişletmek için tıkla ... Kutsal sayılır tabi inek mübarek hayvan eti sütü yoğurdu peyniri derisi bunlar hep bir nimet özellikle de kurban olması kutsal yapıyor Alttaki çekirdek çıtlatmayı seviyo
seher.' Alıntı: hayır alttaki hindistan milleti gibi inekleri kutsal sayıyormuş Genişletmek için tıkla ... Kutsal sayılır tabi inek mübarek hayvan eti sütü yoğurdu peyniri derisi bunlar hep bir nimet özellikle de kurban olması kutsal yapıyor Alttaki çekirdek çıtlatmayı seviyo
S seher Kayıtlı Öğrenci 14 May 2010 #138 tuttu hastasıyım çikolatanın alltaki dişlerine çok özen gösterir