Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu ana kadar izlediğiniz en baba film ya da filmler!!!
Bu soru sorulunca aklıma ilk gelen film 6. his oluyor.Baba film diyince akla ilk gelenlerden biriside Baba serisi tabiki.Gemide filminden esinlenerek filmin devamı olan ve bana göre Türk sinaması klasikleri arasına girebilecek olan laledide bir azize ve Gemide filminin baş rol oyuncusu Erkan Canın oyunculuğunu konuşturduğu Takva filmi ilk aklıma gelenler arasında.
Sende Erkan Can hayranısın galiba Tabi bu filmleri sayarken yine bana göre Türk sinamasının en iyi yönetmenlerinden biri olup,yönetmenliğinin yanı sıra seraristliği ile harikalar yaratan Serdar Akarı unutmak ne mümkün ve tabii Bardayı
cheug young 7, japon filmi. ben hayatımda bu kadar güzel bi film izlemedim. komik duygusal çok güzel yani bunu önerebilirim. bi de serdar akardan önce nuri bilge ceylan gelir benim için.
yeni izlemiş olup oscarlı, etkilendiğim bi filmde benden size: 'esaretin bedeli' harikaydı! özellikle sonu feci.herşey filmin sonunda saklı.pür dikkat baştan izlenmesi gerekir.herşey filmin sonunda çözülüo.
yeni izlemiş olup oscarlı, etkilendiğim bi filmde benden size: 'esaretin bedeli' harikaydı! özellikle sonu feci.herşey filmin sonunda saklı.pür dikkat baştan izlenmesi gerekir.herşey filmin sonunda çözülüo.
favorim My Girl (kız arkadaşım).1991 yapımı Macaulay Culkin ve Anna Chlumsky ın oynadığı bir film. ilk izlediğimde çok etkilenmiştim. 92 ya da 93 yılıydı. yıllardır arıyodum o filmi. sonunda buldum ve aynı zevkle izledim.tavsiye ederim arkadaşlar