soruma cevap pls

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 4ným4l
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
4

4ným4l

s.a. arkadaşlar. Benim bi sorum daha vardı. Ya ben kaydı yaptırdım herşey bitti kitapları aldım maliye ye kaydımı yaptrdım 7 ders kidabını aldım kitapların yan tarafnda nisan2007 temmuz2007 felan yazıor bunlar ne anlma glior. Bide ben bu kitapların ne kdrlık bi bölümüne çalışacağım? hepsi diildir heralde :( dimi ?

s.a. arkadaşlar. Benim bi sorum daha vardı. Ya ben kaydı yaptırdım herşey bitti kitapları aldım maliye ye kaydımı yaptrdım 7 ders kidabını aldım kitapların yan tarafnda nisan2007 temmuz2007 felan yazıor bunlar ne anlma glior. Bide ben bu kitapların ne kdrlık bi bölümüne çalışacağım? hepsi diildir heralde :( dimi ?

Merhaba. Kitaplarda yazan 2007 basım yılını ve ayını ifade ediyor. Kitaplar hem arasınava hemde final sınavına yöneliktir. Arasınava kadar olan kolarınız Matematik ilk 7 ünite, iktisada girişilk 10 ünite, genel muhasebe ilk 10 ünite, davranış ilk 8 ünite, hukuk ilk 8 ünite, genel işletme ilk 9 ünite, temel bilgi teknolojisinden ilk 7 üniteden sorumlusunuz. Final sınavı için ünitelerin tamamından sorumlusunuz.

sanırım henüz belli değildir.yanlız mar ın son haftası ve hazıran ın ılk haftası olacaktır genelde böyledir kolay gelsin

5-6 nisan 2008 vize tarihleri 31 mayıs-1 haziran 2008 final tarihleri
iyi çalışmalar

Geri