Soru ve Sorunlarınızı Burda Paylaşın

Benim bütünleme giriş belgesi gelmedi.full zayıfya benim ondan merak ettim.unutmasınlar sonra.Puan yükseltcem derken sene tekrarına kalırım alim Allah.Allah korusun.

Allah korusun kevin_norton...

ya ben de bir tek osmanlıdan girecem de soruları çok merak ediyorum zar zor okumaya çalışıyorum zaten kelimeleri hiç bütünleme tarzı 1. sınıf konuları varmı ya bi bilgim olsun :S korkuyorum veremem diye :(

Allah korusun kevin_norton...

ya ben de bir tek osmanlıdan girecem de soruları çok merak ediyorum zar zor okumaya çalışıyorum zaten kelimeleri hiç bütünleme tarzı 1. sınıf konuları varmı ya bi bilgim olsun :S korkuyorum veremem diye :(

Amin...şekerim..Hayır.hiç korkma ben sana güveniyorum.Bu dersten geçersin.maalesef bilgecim bu bölüm yeni çıkmış soruları yok ama.sana tavsiyem TÜRK DİLİ VE EDEBİYATINDAN FİNAL SINAVI OLDU YA O SORULARALA PARALEL olarak kitaba çalış.Soruların geçtiği konulara çok iyi çalış.İşte bir okuyuversen osmanlıcayı çok kolay olacak ama.Osmanlıca çok zevklidir.ben yakında notlarımı osmanlıca tutacağım. Hadi başarılar. daha 1 aydan fazla var çalış bakalım.yine burda görüşelim ilerlemelerden haberdar et beni.Behlül kaçar.görüşmek üzere.caio.

Amin...şekerim..Hayır.hiç korkma ben sana güveniyorum.Bu dersten geçersin.maalesef bilgecim bu bölüm yeni çıkmış soruları yok ama.sana tavsiyem TÜRK DİLİ VE EDEBİYATINDAN FİNAL SINAVI OLDU YA O SORULARALA PARALEL olarak kitaba çalış.Soruların geçtiği konulara çok iyi çalış.İşte bir okuyuversen osmanlıcayı çok kolay olacak ama.Osmanlıca çok zevklidir.ben yakında notlarımı osmanlıca tutacağım. Hadi başarılar. daha 1 aydan fazla var çalış bakalım.yine burda görüşelim ilerlemelerden haberdar et beni.Behlül kaçar.görüşmek üzere.caio.

Tamam canım çok teşekkürler ,desteğin ve bilgilerin için denicem...

sınav sonuc belgesı ıle butunlemeye gırıs belgesı aynı kagıt arkadaslar bugun elıme ulastı =)

ben bütünlemeye kalmadım ama bana da notlarım için bir belge gelmesi gerekir mi??
gelmedi de...

mrb arkadaşlar ben edebiyat okuyorm 2.sınıfa geçtim bu yıl eskişehire gidip derslere girmek istiyorum bu konu hakkında bilginiz var mı çok acillll ltfnn!!!!!!

Edebiyat bölümündende olsun diğer bölümlerdende olsun, eğer derslerine gireceğiniz üniversitenin sınıf kontenjanı dolu ise derslere sizi almayabilirler. Sonuçta açıköğretim okuyorsunuz uzaktan eğitimi seçiyorsunuz yani sizi derslere almak gibi bir zorunlulukları yok.

bu yıl açıköğretim türk dilini kazandım ve kayıt tarihlerinde türkiyede olamıyacağım, kayıt için bizzat başvurmam gerekiyor mu? bilgi verirseniz sevinirim teşşekkürler

Büte 6 gün kaldı ,osmanlıcayı okuyabiliyorum da , ah şu sesli harflere tek harf karşılık gelebilseydi tadından yenmicekti... :cool:

Büte 6 gün kaldı ,osmanlıcayı okuyabiliyorum da , ah şu sesli harflere tek harf karşılık gelebilseydi tadından yenmicekti... :cool:
aynen canım :) ataturk de bu okuma yazma sorununu cozmek amacıyla latın harflerıne gecısı yaptı ya gercekten de osmanlıca zor ders ustesınden gelıcez ınsallah :) allah yardımcımız olsunn

Millet t.d.e bölümü 2. sınıfa gçeenler için kayıt yenileme ve ücret parasını yatırma işlemleri hangi tarihte olacak , ayrıca sadece kaydı yenileyip ücreti ilerki bi tarihte yatırabiliyo muyuz faizi felan işler mi acaba ?

tek ders affı istiyoruzz

aöf duy sesımızı tek dersden dıplomamızı ya ver yada telafı sınavı yappp

Geri