Soru ve Sorunlarınızı Burda Paylaşın

evet arkadaşlar sınavlar süperdi ama bu kolaylık çok hayra alamet değil bence bu kolaylığı gören örgün eğitimdekiler çok yüklenecek ve çok eleştirecek o yüzden finallerde çok daha zor bir sınav bizi bekliyor malesef.... bu tabi ki kötü bir senaryo ama kuvvetli bir senary.. ben derim ki dersleri hiç hafife almayın sıkı bir şekilde çalışın... ben öyle yapacağım.. osmanlıca 24, eski t 22, yeni t 23, ses b 24 batı 23 ortalama 23 doğru

Siz öyle almışsınız kardeş. Ve başarılı bir sınav geçirmişsiniz. Hayır hiçte öyle kolay bir sınav olduğunu düşünmüyorum. Diğer açıköğretimlere göre en zor sınav bizimkiydi diye düşünüyorum.

Zorluk ya da kolaylık bu şartlarda göreceli bir kavramdır bence.. x çok çalışmıştır,çaba vermiştir, sınavı kolay geçmiştir; y çaba sarfetmiştir, ancak fazla zaman ayırmamıştır sınavı bu yüzden zor geçmiştir..
Bu nedenle sınav çok kolaydı veya çok zordu gibi yorumları ben pek doğru bulmuyorum.. Soruları hazırlayanlar eğer zor sorma konusunda bir taktik belirlemiş olsalardı, halk edb. ve ses biçm bilgisi ile tbt (genel anlamda) kolay geçmezdi.. Tıpkı öss gibi düşünün.. Hem herkesin rahatlıkla cevaplayabileceği sorular var, hem de bu işi tam anlamıyla yapabilecekleri seçmek için eleyici sorular vardı.. Finalde de değişecek bişey olacağını sanmıyorum ben..

merhaba arkadaşlar sınav sonuçlarını ne zaman alacağız?tarihi belli mi?bi de nerden bakabiliriz?şimdiden saolun

canım tarih belli degl bugün yarın bekliyozruz bugn açıklanmaz artık yarını beklicez sonuçları
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu linkke tıklayarak ögrenebilirrsin

Benim bir sorum olacak.Ara sınav ve final sınavı ortalaması 50 olursa eylül sınavlarına giriliyor mu?Teşekkürler.

Teşekkürler

Arkadaşlar fınal sınavı ıcın sınava gırıs belgelerınız geldı mı benım gelmedı de endıselenmeye basladım ne zaman gelecegını bılen var mı ???

arkadaşlar sınav sonuçları eve gelecek mi gelecekse finalden sonra iki sonuç birden mi gelir yoksa ikisi ayrı mı geliyor:confused:

Arkadaşlar fınal sınavı ıcın sınava gırıs belgelerınız geldı mı benım gelmedı de endıselenmeye basladım ne zaman gelecegını bılen var mı ???
Sınav giriş belgesi öyle böyle gelir arkadaşlar.. Endişelendiyseniz bürodan sorun yardımcı olurlar..
arkadaşlar sınav sonuçları eve gelecek mi gelecekse finalden sonra iki sonuç birden mi gelir yoksa ikisi ayrı mı geliyor:confused:

Sınav sonuç belgesi ikisi aynı gelir canım ;) Evet postayla eve gelecek.

ben de sınav giriş belgesini merak etmeye başladım inşallah hepimizin sınav giriş belgeleri gelir arkadaşlar bir dersten sınıfta kalınıyor mu bilgisi olan varmı

Bir öğrencinin arasınavdan 70, yılsonu sınavından 60 not aldığı varsayılırsa,
Arasınavın ağırlığı % 30 olduğuna göre, 70 X 30 / 100 = 21 not olacaktır.
Yılsonu sınavının ağırlığı % 70 olduğuna göre, 60 X 70 / 100 = 42 not olacaktır.
Arasınav ve yılsonu sınavının not toplamı 21 + 42 = 63 başarı notu olacaktır.

Bir dersten başarılı olabilmek için başarı notu 50 ve daha yukarı olması gerektiğine göre, öğrenci bu dersten 63 not aldığı için başarılı sayılacaktır.
Arasınav, bütünleme sınavını da aynı şekilde etkilemekte ve bu sınavdaki başarı notu hesabı da örnekte olduğu gibi hesaplanmaktadır.
Arasınava girmeyen öğrenciler, yılsonu ve bütünleme sınavına katıldıkları takdirde, aldıkları notun % 70'inin, 50 veya daha fazla olması halinde bu dersten başarılı sayılmaktadırlar.
Öğrenciler, bulundukları sınıftaki derslerin ençok ikisinden başarısız olurlarsa bir üst sınıfın derslerini alabilirler. 3 veya daha fazla dersten başarısız olanlar, aynı sınıfta başarısız oldukları dersleri tekrar ederler ve bu derslerin sınavına girmek durumundadırlar. Bu öğrenciler, üst sınıf derslerini de alamazlar.

teşekkürler ecrin

Sınav sonuç belgesi ikisi aynı gelir canım ;) Evet postayla eve gelecek.[/QUOTE]
sağol canım benm;)

merhaba ,

ben bu sene ygsye girdim YGS-3 284 puan.

aldım imamhatip mezunuyum.. aöf edebiyatı tercih edebilirmiym..

şimdiden teşekkürler..

yardımcı olurmusunuz Lütfen...

Geri