Sopadan At

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan isokor
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isokor

Kayıtlı Öğrenci
[FONT=Verdana, sans-serif]Baba ve iki küçük çocuğu ormanda gezintiye çıkmışlardı. Bir süre yürüdükten sonra çocuklardan biri “Baba, çok yoruldum.” dedi. “Beni kucağına alır mısın?”[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Baba yürümeyi sürdürerek yanıtladı oğlunu ;[/FONT]
“[FONT=Verdana, sans-serif]Üzgünüm, seni kucağıma alamam.” dedi. “Bende çok yoruldum.”[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Çocuk aldığı yanıttan hoşlanmamıştı, bu kez ağlamaya başladı.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Baba tek sözcük söylemeden durdu ve ağaçtan bir dal kesti. Dalı bıçakla düzeltti ve oğluna verdi. “Al oğlum, sana güzel bir at.” dedi.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Çocuğun gözleri mutlulukla ışıldadı. Büyük bir çoşkuyla sıçrayarak ata bindi ve atına vurarak evine doğru yürümeye başladı.[/FONT]
[FONT=Verdana, sans-serif]Baba kendilerini şaşkınlıkla izleyen kızına döndü bu kez:[/FONT]
“[FONT=Verdana, sans-serif]İşte yaşam budur kızım.” dedi.[/FONT]

“[FONT=Verdana, sans-serif]Bazen çok yorulduğunda kendini hayata bağlayacak bir şey ararsın.”[/FONT]
bazen sadece bu kadardır,bu kadarı yeter de artar...

Avucunuzdaki Kelebek Kitabından Alıntıdır(Ahmet Şerif İzgören)...

Küçük şeylerden mutlu olabilmek çevrendeki insanları mutlu etmek...Hayatta mutlu olmak için ,hayata tutunmak için öyle güzellikler var ki aslında görmesini bilmek lazım... Güzel paylaşım için teşekkürler topragım:)

Rica ederim toprağım. Mutlak mutluluk diye bişey olmadığı için anlık, sıradan mutlulukları yaşayabiliyorsak en yaşanılası ortamı yakalarız hayatta.

Sıradan mutluluklar diliyorum herkese...

güzel paylaşım teşekkürler isokor

değerinde güzel paylaşımınız için teşekkürler...

hayatta kazanılması gerekilen o kadar çok mutluluk var ki bunu görmek için göz;hissetmek için değerinde bir kalp gerek...

değerinde merve ve değerinde tehlikeli efsuna ricalar:p:D

nereden bu kanıya vardın anlamadım çamur atan isokor :D

fıkralar bölümünden yapıştı kaldı dilime yaw bende anlamadım değiştiriyorum gözümdeki imajını şimdi eskisi gibisin unuttum ne kadar teh..olduğunu(bak şimdiden yarısı gitti):p :)

Ricalar Seda..;)

fıkralar bölümünden yapıştı kaldı dilime yaw bende anlamadım değiştiriyorum gözümdeki imajını şimdi eskisi gibisin unuttum ne kadar teh..olduğunu(bak şimdiden yarısı gitti):p :)

:):):).........

ricalar seher yeni gördüm. sadece bu kitabı değil hepsini okumanı tavsiye ederim şerif izgören diğer kişisel gelişim kitabı yazarlarından çok farklıdır;)

evt 1sen küçük gülüşler büyüklerinin habercisi niteliğinde rica ederim;)

Geri
Üst Alt