S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 12 Nis 2010 #41 _elmayra_' Alıntı: O zaman en popüler avatarcı:Ömer_evran Genişletmek için tıkla ... ewet en populer avatarcı ömer evran bana bebekli falan yapmış çocuksu tarafım varya biraz)
_elmayra_' Alıntı: O zaman en popüler avatarcı:Ömer_evran Genişletmek için tıkla ... ewet en populer avatarcı ömer evran bana bebekli falan yapmış çocuksu tarafım varya biraz)
E _elmayra_ 12 Nis 2010 #42 Sonsuz Nur' Alıntı: ewet en populer avatarcı ömer evran bana bebekli falan yapmış çocuksu tarafım varya biraz) Genişletmek için tıkla ... Benim için ne seçerdi acaba merak ettim şimdi
Sonsuz Nur' Alıntı: ewet en populer avatarcı ömer evran bana bebekli falan yapmış çocuksu tarafım varya biraz) Genişletmek için tıkla ... Benim için ne seçerdi acaba merak ettim şimdi
S sonsuz_nur Kayıtlı Öğrenci 12 Nis 2010 #43 _elmayra_' Alıntı: Benim için ne seçerdi acaba merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... bence hayvanlı bişey seçerdi kedi falan seviyosunya
_elmayra_' Alıntı: Benim için ne seçerdi acaba merak ettim şimdi Genişletmek için tıkla ... bence hayvanlı bişey seçerdi kedi falan seviyosunya
G graal89 ♥ Ankaragücü ♥ Kayıtlı Öğrenci 12 Nis 2010 #44 artık sitede kimsenin kimseye saygısı kalmadı yorumları görüyorum bu kadarda olmaz herkes yaşına göre haraket etsin arkadaşlar konuyu kapatıyorum...
artık sitede kimsenin kimseye saygısı kalmadı yorumları görüyorum bu kadarda olmaz herkes yaşına göre haraket etsin arkadaşlar konuyu kapatıyorum...