Sınıf geçme

en fazla iki ders bırakabilirsiniz. ama örneğin 1. sınıftan 1 dersiniz kaldı ve 2. sınıfta da geçemediniz, üçüncü sınıfa 1. sınıftan kalan dersinizle geçemiyorsunuz.
umarım yardımcı oldum, başarılar
 
arkadaşlar sınıfta kalınca kayıt yeniletmeye gerek warmı ve kaldığımız sınıfı tekrar ederken yine harç yatırıyormuyuz?yardımcı olursanız sewinirim
 
Evet tekrar kayıt yenileyip harç ücreti yatırıyorsunuz ama daha düşük.Mesela normal harç ücreti 210 TL ise siz 170 TL ödüyorsunuz.
 
arkadaşlar ben önlisans 2.sınıfım 3 dersten büte kaldım 1'inden geçtiğim garantide diğerleri berbat geçti 1.sınıfıda 2 yılda bitirmiştim kaldığım taktirde kayıt yenilemede sorun yaşamıyorum değilmi yani önlisans proğramları için öğrenim süresi kaç yıl bilen varmı ?
 
Benim sorunum biraz daha büyük, 1. Sınıf'ta bütünleme'ye 5 ders bırakmıştım ve bunlardan sadece 2'sini verdim birinden de 46 ile kaldım acaba bununla ilgili af gibi bir imkan var mı? Öyle bir imkanın bulunduğunu duymuştum.
 
arkadaşlar benim başım hukuk ve matematikten belada... birinci sınıftan bu iki dersi veremedim 2 yıldır.bir üst sınıfa geçebilirmiyim bu yıl.cvplarsnz sevinirm.teşekkürler
 
arkadaşlar bişey sorucaktım ben bilgisayar teknolojsi ve programlama mezunuyum dikey geçişle açıköğretime geçtim ve şuanda işletme hazırlık öğrencisiyim 3 dersten kalmıştım 2'sini verdim fakat hukuktan 46 ile kalmışım şimdi 3. sınıfa kayıt olabilecek miyim?
 
aöfte atılma diye bırsey yok ark askerlık derdın yoksa okumya devam et benım bı ark 2yıllık muhasebe bolumunu 5 yılda bıtırdı nasılsa askerlık derdım yok dıyıp ağırdan aldı pes etmedı bıtırdı cok var 2 yılı 6 7 yılda bıtıren
 
yani hazırlığı tekrardan mı okucam yoksa üst sınıfa geçebilicek miyim? askerlik sorunum yok arkadaşım..
 
ben 2 yılık selçuk üniversitesinden geçiş yaptım aöf''e sadece kaygım 1 senem daha kaybolmasın tek dersten dolayı:(
 
Geri
Üst Alt