sanchez
Kayıtlı Öğrenci
- Bölüm
- İşletme
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
sorusuna "sistem değiştiği için geçmiş sorular artık ise yaramıyomuş" denmiş sistem değişikliğini anlayamadım? ben 7-8 nisanda sınava giricem bu sınavlarda ne gibi sistem değişikliği oldu ..neden eski sorular işe yaramıyacak?ayrıca sınavlara çalışmak için bir kaç yöntem söyleyebilir misiniz ?Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
Bu nasıl bir sistem değişikliği biraz bahsedebilirmisiniz?hangi yayınlar var soru kitabı olarak
bu nasıl bir sistem değişikliği biraz bahsedebilirmisiniz?İşletme bölümü bu yıl son kez normal sistemde eğitim veriyor. Önümüzdeki yıl kredili sisteme geçicek ve dersler değişecek. Dolayısı ile önümüzdeki yıl çıkmış sadece sınav sorularına çalışmak zaman kaybı olmasada fazla bir fayda sağlamayacaktır. çünkü sınavlarda sorumlu olduğunuz üniteler değişecektir. Bu yıl ise normal sistem devam ettiği için sınav sorularına çalışmak tek başına yeterli değil ama size fayda sağlayacaktır. Ama ben her zaman derim öncelikle derslere çalışın sınav sorularını tamamlayıcı olarak kullanın.
ben benim çalışma sistemini anlatayım isterseniz. öncelikle okulun kitapları zaman kaybı konu özeti olan yardımcı kitap alın,çözümlü sorular ve sorular var... sonra soru kitapçıkları var sınava hazırlık ve bu sorulardan soru çıkıyor benim çok işime yaradı...hangi yayınlar olduğunu merak ederseniz yardımcı olurum iyi formlar