G ...gul... Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #1 A.Ö. Bürosunu aradım sordum haftaya açıklanacak dedi. Bilgilerinize.
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #4 iyi yawf rahatlasın millet (gerçi nasıl bir rahatlamaksa?????) aof büromla aram 5 dak. gidip basıcam orayııı
iyi yawf rahatlasın millet (gerçi nasıl bir rahatlamaksa?????) aof büromla aram 5 dak. gidip basıcam orayııı
P pıtırcık Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #5 rainbow' Alıntı: iyi yawf rahatlasın millet (gerçi nasıl bir rahatlamaksa?????) aof büromla aram 5 dak. gidip basıcam orayııı Genişletmek için tıkla ... çok sabırLısın benim 5 dk aram oLacak da duracam he çoktan bombaLamıştım
rainbow' Alıntı: iyi yawf rahatlasın millet (gerçi nasıl bir rahatlamaksa?????) aof büromla aram 5 dak. gidip basıcam orayııı Genişletmek için tıkla ... çok sabırLısın benim 5 dk aram oLacak da duracam he çoktan bombaLamıştım
R rainbow Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #6 yebese' Alıntı: çok sabırLısın benim 5 dk aram oLacak da duracam he çoktan bombaLamıştım Genişletmek için tıkla ... ya işte sabrı öğretiyolarr insanaaama her sabrın bir taşma noktası war son anlarımdayıımmmmm
yebese' Alıntı: çok sabırLısın benim 5 dk aram oLacak da duracam he çoktan bombaLamıştım Genişletmek için tıkla ... ya işte sabrı öğretiyolarr insanaaama her sabrın bir taşma noktası war son anlarımdayıımmmmm
P pena Kayıtlı Öğrenci 24 Nis 2009 #11 rainbow' Alıntı: okiş....gidiyooruuuuz .ala ala alaaaaa................ Genişletmek için tıkla ... ehueheueheueehu
rainbow' Alıntı: okiş....gidiyooruuuuz .ala ala alaaaaa................ Genişletmek için tıkla ... ehueheueheueehu