Şampiyonluk yürüyüşü

only roses

Kayıtlı Öğrenci
100323-013724-251384-C.jpg


Timsah, bitime 8 hafta kala puan farkını G.Saray’la 5’e, Fener ve Beşiktaş’la 6’ya çıkardı
Ateş hattındaki Denizlispor’u taraftarı önünde Ozan İpek ve Sercan’la deviren Bursaspor üst üste 6. zaferine imza atıp mutlu sona bir adım daha yaklaştı. Roberts’in golü ise Horoz’a yetmedi
Süper Lig’de olaylı Diyarbakır maçının 3-0 hükmen tesciliyle zirveye oturan Bursa, Denizli’yi 2-1 yendi. Beşiktaş’ın 2, G.Saray’ın 3 puan kaybettiği haftada ateş hattındaki rakibini konuk eden Timsah, üst üste 6. galibiyetine imza attı. Bu seri Bursa’nın tarihine bir ilk olarak geçti. Ligde 2010’daki yenilmezliğini sürdüren Yeşil-Beyazlılar, en yakın rakibi G.Saray’a 5, Fener ve Beşiktaş’a da 6 puan fark yaptı.
26. HAFTADA, GEÇEN YILIN PUANINA ULAŞTI
Ligde en son 6 Aralık’ta Kayseri’ye kaybeden Yeşil-Beyazlılar, sonrasındaki 11 maçta sadece 2 beraberlik alırken, geçen sezon sonu topladığı 58 puana bu yıl 26. haftada ulaştı. Ozan İpek’in gol attığı 8. maçtan da galip ayrılan Bursa, ligin en çok kazanan takımı, ligin en çok gol atan ekibi unvanına da sahip. Timsah’ın bay geçeceği Ankara maçı da dikkate alındığında zirvede puan farkı 8’e çıkmış oldu. Denizli ise kalma umutlarını azalttı.
Bursa tribünlerinde karnaval havası
Denizli maçı için tribünleri tıklım tıklım dolduran Bursa taraftarı, stadı yeşil-beyaz renklerle donattı. Forma ve bayraklarla tribünlere gelen taraftarlar maç öncesi kılıç-kalkan ekibi ve belediye bandosuyla eğlendi. 90 dakika sonunuda ise futbolcularla birlikte şampiyonluk şarkıları söylendi.
Sercan: Bu gece kanat taktım golümü attım
Bursaspor’un 2. golünü atan Sercan Yıldırım, Denizli karşısında kanat taktığını söyledi. Genç golcü, “Şampiyonluk yolunda iyi gidiyoruz. İnşallah şampiyonluğu taraftara tattıracağız. Feyaz Uçar bana ‘Uçak’ gibisin demişti. Ben de kanatlarımı taktım ve golümü attım. Umarım bizim için her şey böyle biter” dedi.
 
Evet kalabalıktı Denizli taraftarlarının tribünde Bursaspora başarılar dileriz yazılı pankart açması güzeldi gerçekten :)
 
Anadoludan da şampiyon çıkması lige kalite ve renk getirecektir eminim :rolleyes:yolu açık olsun Bursa nın hakettigi yerde bence;)
 
Futbola yakışan güzel şeyler.Maç bitiminde Ertuğrul Sağlam'ın Denizlispor futbolcularına moral vermeleri,sarılması hoş görüntülerdi.
Böyle yaşandığı sürece futbolu seviyorum.
 
galatasaray bursa maçı kırılma noktası bence kim yenerse şampiyon olur bursanın beşiktaşlada maçı var daha, Antalya, kayseri..dişli rakipler hepsi lig ne heyecanlı oldu yaw:)
 
Geri
Üst Alt