Saç Bakım

demekki saçlarımızı yıkamazsak böyle oluyormuş

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

:(:(:(bu ne böyle...:eek::eek::eek:teşekkürler uyarın için:);)

Iyyy bu ne böyle yaaa.Kalıba sokup çıkarmışlar saçları sanki.

ıyy..iğrenç ya bu ne böylee..

saçlarına rasta mı yaptırdın amca::D:D:D saçını yıkmayan adam kendinide yıkamaz ığğğ ööööööö

Bigangel şunun saçlarını tarasana bi sana zahmet :DMis gibi kokuyordur :D

bit bile durmaz bu saçta:)
vahide teşekkürler

yaşayan bir organizma olcağını sanmıyorum zatende adam niye yaşıyorr:d:D:D:D yakamoz tarak kırılır ::D:Dhehe

saçları yumaşaması için 1 hafta çnce ılık suya koymak gerekir anca çözülme olur saçlarında yağ sökücü katarım biraz içine ancak ::D:D:D

Yok ben sana güçlü tarak vereyim kırılmaz :D Acaba makas kesebilir mi o saçı.Yoksa testereyle mi kesmek lazım:D

Bence tuz ruhu katalım.Kökten kurtulmuş olur:D

amca dikkat çekmiş aferin ona amma pisluk olmuş:d:D:D çok nemli yerde yaşamış saçlar yapış yapış olmuşşş sonra sertleşme gerçekleşmiş bütün evreleri geçince kalıplaşmışş hahaha

ayh bana çarpsa saçlarıyla ölürüm ::D:D

bence 1 hafta önce yumuşatıcıya ıslatsınlar sonra tuz ruhu falan ancak çözülür o bulaşık teli gibi aynı::D

saça çözüm matkap ::):):)

Ben kafamı 2 gün yıkamasam 3. gün ağırlığını hisstemeye başlıyorum sacların bu adam iyi sabrediyor walla

Ben saçlarımı 3 gün yıkamasam bu adam gibi olurum ya çok yağlanır:DSonra o yağla nefis bir kuru fasulye pilav yaparım:DNe mide var bende ya süper:D

saç rahat 15 kilo çeker:D:D:D

begendinmi bigangel:D

Bigangel'in saçı gibi aynı:D

Geri