Sınavlarınız Nasıl Geçti ???

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AOFDestek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
17 18 mayıs sınavlarımız var ınsallah gecerız ılk sınavdan tum arkadaslara basarılar dılerım

slm bizim sınav 5-6 nisanda içimde sınav kolay olacak diye hem rahatlık ilk girdiğim içinde bi korku var hayırlısını diliyorum.Herkese kolay gelsin...

Tüm Açiköğretimlilere Geçmiş Olsun Arkadaşlar.. Bnm Orta Derecedeydi Bakalim Sonuçlar Nasi Olacak:)

güzeldi insallah yanılmam soruları ve cevapları dört gözle yayınlanmasını bekliyoruz hepinize sınavda başarılar

benimde şaşılacak kadar iyiydi bakalım bi muhasebede zorlandım diğerleri çok zor değildi matematik dahil

geneli kolaydı ben de çok şaşırdım bukadar kolay beklemiyordum ama gene de dereyi görmeden paçaları sıvamamak gerekiyo bence yarınki sınavda herkese başarılar...

başlık stres atalım konu0 herkez stresli :)boswern arkadar finallere bakılm vize gecti gitti unutmayınki final % 70 hiç bir şey bitmiş deil maç 90 dakika uzatmalara da gidebilir(örneğin; bütler:) ) herkese şimdiden kolay gelsin....

sınav bi harikaydı bukdrını beklemiyodumm inek mi oldum ne:)

benim dünkü matematik sınavım pekte güzel geçmedi hatta bekledğimden kötü geçti ama herkes çok kolay dedi sınav çıkışı daha bi kötü oldum:(

2. sınavda tüm ünitelerdenmi sorumlu olcez yahuu

final sınavında yani 2.sınavda bütün ünitelerden sorumlu olucaz diye biliyorum ama ağırlıklı son konulardan çıkar tabii

bu sene aranızda matematikten sınava giren varmı
varsa sınav soruları için ne diyosunuz bide ben kübik fonksiyon dye bişey duymadım bile sınavda çıkınca şok oldum resmen bu ne diye:)

Kamu yönetimi siyaset bilimi 4.sınıf dersi çok zordu.Dersen bizim es geçtiğimz konulardan çokmoş sorular.itina ile calıştığımız sorularıda dikkate almamaşlar

2 Dersim Hariç Fena Deildi.en çok Genel Muhasebeden Korkuyordum Fakat Düşündüğümden çok Daha Iyi Geçti çalişinca Oluyormuş Demekki:))

Geri