Pişmanım Çünki...(:

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan MatmazeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yine pişmanım modundan çıktım bu ne yaa pişmanım çünkü böcükümü göremiyom böle bi konu açtı ama ortalıktan kayboldu:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:

bencede pısman olmalısınız arkadaslar aranızda ya yalan konusan var yada gerceklerı saklayan?

Hayatta pişman olacağız ki farkında olmadığımız nice doğruları bulalım...
pişmanım doğruları geç bulduğuma...Allah pişmanlık verecek kötü durumlar yaşatmasın inşaallah!...

pişmanım çünkü;;;;can arkadaşımı incitecek bir hata yaptımmmm(her ne kadar gönlünü almış olsam da...):o

pişmanım uzun zamandır siteye girmiyordum neler kaçırmşm öleeee:eek:

klasik bir pişmanlık besliyorum ders çalışma işini son haftaya bıraktım şimdide istek gelmiyor:D

klasik bir pişmanlık besliyorum ders çalışma işini son haftaya bıraktım şimdide istek gelmiyor:D

yumurta kapıya dayandı misalii.bütün arkadaşlarım böle yapar ve sonra geçerler mesud merak etme:p

pişmanım çünkü bende zamanında ders çalışmadım
ne çabuk geçti zaman böyle anlamadım :p

Pişmanım çünki...Çok deger veriyorum insanLarı çok önemsiyorum:(

Pişmanım çünki şuanda flood yapıorum :D:D
Hiç kimse pişman deilmi yaf aaa :O :D:D

Geri