E eylülbalım Kayıtlı Öğrenci 25 Ağu 2010 #22 arkadaslar bu tarz soruları nasıl cozecegız bırı anlatabılırmı bana?
E eylülbalım Kayıtlı Öğrenci 27 Ağu 2010 #23 kendı kendıme cozdum sanırım cevap b dogrusi dıye okutuyor u olması ıcın sondakı harfın vav olması gerek cok dıkkat ısteyen seyler bunlar yaa
kendı kendıme cozdum sanırım cevap b dogrusi dıye okutuyor u olması ıcın sondakı harfın vav olması gerek cok dıkkat ısteyen seyler bunlar yaa
H HistoriaN Kayıtlı Öğrenci 31 Ağu 2010 #24 doğru çözmüzsün ama o şekilde yazılıyor zaten yanlış değil. son harfi u ama osmanlıca'da bu şekilde 'sı, si' diye yazılıyor kalıp bu yani. yanlış değil fakat soruda istendiği gibi uyumsuz olan o. bu sebepten de doğru cevap b.
doğru çözmüzsün ama o şekilde yazılıyor zaten yanlış değil. son harfi u ama osmanlıca'da bu şekilde 'sı, si' diye yazılıyor kalıp bu yani. yanlış değil fakat soruda istendiği gibi uyumsuz olan o. bu sebepten de doğru cevap b.
G göktuğun Kayıtlı Öğrenci 3 Eyl 2010 #25 Türkçe"nin bütün ekleri eski yazımda kalıplaşmıştır.Pazar günkü sınava girecek arkadaşlar buna dikkat etmeliler.
Türkçe"nin bütün ekleri eski yazımda kalıplaşmıştır.Pazar günkü sınava girecek arkadaşlar buna dikkat etmeliler.
S seher Kayıtlı Öğrenci 3 Ara 2010 #29 ben tüm derslerimi verdim kurtuldum çok şükür.kaln arkadaşlar üzülmeyin iyi bir çalışmayla başarırsınız
ben tüm derslerimi verdim kurtuldum çok şükür.kaln arkadaşlar üzülmeyin iyi bir çalışmayla başarırsınız