ortalama nasıl hesaplanır?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ECRİN90

Kayıtlı Öğrenci
1- her ders için vize notlarınızın %30 unu alıyorsunuz (örn: vizede batı edb.dan 54 aldıysanız, 30 ile çarpıp 100 e bölüyorsunuz. 54*30/100 = 16,2)

2- her ders için aynı işlemi final notlarınıza da uyguluyorsunuz ancak bu kez %70 ini alıyorsunuz (örn: finalde batı edb.dan 73 aldıysanız, 70 ile çarpıp 100 e bölüyorsunuz 73*70/100 = 51,1)

3- her ders için vize ve final not ortalamalarınızı topluyorsunuz (örn: batı edb vize 16,2, final 51,1 ise >>> 16,2+51,1=67,3

4- her dersten çıkan sonuç 50 ve üstüyse bi üst sınıfa gecebilirsiniz.

5- çıkan sonuçları toplayıp toplam ders sayısına böldüğünüzde ortalama notunuzu öğrenmiş olacaksınız..

Kolay gelsin ;)

ecrin ogrenme portalinden sınav sorularına bakıcam ama bizim bölümün ders kodları yok,
1100 ie başlıyor,bizimkiler nerde ?

Ecrin nasılsın ya sana bişey soracağım bende edebiyat okuyorum unutmadıysan tanışmıştık da senin notları baktım süper sen nasıl çalıştın hangi kaynaktan yada dershaneye mi gittin ne yaptın yardımcı olurmusun bana ben şimdiden kurtarma sınavlarına hazırlanmaya başladım

birde sorulara nerden bakıyorsunuz e öğrenmeden ben bulamadım çoğu arkadaşta bulamamıştır ecrin bi adres verde bakalım sana zahmet

Ecrin nasılsın ya sana bişey soracağım bende edebiyat okuyorum unutmadıysan tanışmıştık da senin notları baktım süper sen nasıl çalıştın hangi kaynaktan yada dershaneye mi gittin ne yaptın yardımcı olurmusun bana ben şimdiden kurtarma sınavlarına hazırlanmaya başladım

aof verdiği kitablar yeterli başka kaynağa gerek yok.bu kitabları sen hatmet ondan sonra vaktin kalırsa şey var kaynak kitablar var yayın evlerinin hazırladığı.ama bana sorarsan ben tavsiye etmem.en iyisi üniversitenin verdiği kitablar.bir de burdan siteden faydalanabilirsniz.bu sitede bilgi yüklü.saygılarımla.

aof verdiği kitablar yeterli başka kaynağa gerek yok.bu kitabları sen hatmet ondan sonra vaktin kalırsa şey var kaynak kitablar var yayın evlerinin hazırladığı.ama bana sorarsan ben tavsiye etmem.en iyisi üniversitenin verdiği kitablar.bir de burdan siteden faydalanabilirsniz.bu sitede bilgi yüklü.saygılarımla.
ecrin ortalarda yok sanırım.

birde sorulara nerden bakıyorsunuz e öğrenmeden ben bulamadım çoğu arkadaşta bulamamıştır ecrin bi adres verde bakalım sana zahmet

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

adresine giriyorsunuz tc no yazın enter yani giriş.
sonra en soldaki 1. linkte sınavlarda çıkmış sorular ondan sonra 2. linkte yılı ve en son 3. linkte en alttaki 2009-2010 yıl sonu sınavı linkini tıklayınca çıkıyor.

buralardadır işi var herhalde .yoksa hemen cevaplardı.adet bozulmasın diye ben cevaplıyıverdim.

kevin arkadaşım yanıtlamıs bılgılendırmıs sizi benim yenden bilgilendirmemme gerek yok kewin bu arada seinn yerine çok üzüldüm sınava neden girmiyon :@

canan sen hangi bölümdesin

Geri