OÖLP - Okul Öncesi Öğretmenliği Lisans Programı Ara Sınav Sorumluluk Üniteleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan co1era
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
slm

ben okulöncesiöğretmenliği açıköğretim fakültesi 2.sınıf öğrencisiyim bu yıl dersler toptan değiştiği için hiçbir yerde özet kitap bulamadım dolayısıyla çalışırken zorlandım rica etsem bana benım yenı sısteme gore kaynak sorulara ıhtıyacım var yardımcı olursanız sewınırım.

Merhabalar Burcu evet bu sene dersler değişti yeni sisteme göre aof kitapları dışında hiçbir kaynak yok kaynak soruları ekleyemiyorum l bu konuda yardımcı olamıyorum malesef:(

arkadaşlar iyi akşamlar..ben sanırım biraz ilgisiz bi öğrenciyimaslına bakarsanız bayağı ilgisiz:(2.harcımı yatırmadım...ne yapcam bi sorun olmaz sanırım dimi???nasıl böyle bişey yaptım bende çok şaşırdım:rolleyes:

Okulöncesinde Materyal Geliştirme ve Görsel Sanatlar Eğitimi

Materyal Geliştirme
Görsel Sanatlar Eğitimi
1-3
6-8 olarak görülüyo ara sınav sorumluluk ünitesi hangisi acaba birde kitap 10 ünite yardımcı olursanız sevinirim

mrb cnm.ben bırıncı sınıfım.arastrdım yardımcı kıtap.ama anadolu unıversıtesı tarafından yasaklanmıs bızım bolume aıt yardımcı kıtap basımı.o yuzden bulabılceenı sanmıorum.

Arkadaslar finalde butun kitaptanmı sorumluyuz birisi yardımcı olabilirmi bu konuda ? Şimdiden tesekkurler :)

slm

arkadaşlar iyi akşamlar..ben sanırım biraz ilgisiz bi öğrenciyimaslına bakarsanız bayağı ilgisiz:(2.harcımı yatırmadım...ne yapcam bi sorun olmaz sanırım dimi???nasıl böyle bişey yaptım bende çok şaşırdım:rolleyes:

merhabalar harcı zamanında yatırman daha iyi olurdu ama sorun olmaz belirlenen faziyle ödersiniz yinede geciktirmemekte yarar var diye düşünüyorum.

merhaba ben yeni üye oldum okul öncesi öğretmenliği 3.sınıf soruların arıyorum yardımcı olabilirmisiniz

mrb çocuk ruh sağlığı dersi ile ilgili sorulara ihtiyacım var nrdn blblrm:confused:

slm ben fatoş bende bu sene kaydoldum benim korkumda ingilizce bana 7 kitap verildi ama aralarında ingilizce yok anlamadım eksikmi yoksa verilmiyo mu ??

Geri