önlisans diploması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun_73
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

harun_73

Kayıtlı Öğrenci
mrb değerli arkadaşlar ben kamu yönetimi 2. sınıf okuyorum bu sene bittince diploma almak istiyorum.( kaydı silmek şartıyla diploma alınabiliyormuş ) 3. sınıfa geçmem de bir sorun olur mu yani tekrar sınava mı girmem gerekecek bu konu da bilgisi olan siz değerli arkadaşların yardımını bekliyorum

mrb değerli arkadaşlar ben kamu yönetimi 2. sınıf okuyorum bu sene bittince diploma almak istiyorum.( kaydı silmek şartıyla diploma alınabiliyormuş ) 3. sınıfa geçmem de bir sorun olur mu yani tekrar sınava mı girmem gerekecek bu konu da bilgisi olan siz değerli arkadaşların yardımını bekliyorum

Merhaba ,
3.Sınıfa geçtiğinizde hiç alttan dersiniz olmassa önlisans diploması alabilirsiniz.
Hayır sınava girmiceksiniz,3.Sınıftan devam etmek istiyorsanız devam ediceksiniz;)

milli arkadaşın dediği gibi önlisans dip. almak için, 3 sınıfa geçerken 1 tane bile alttan ders bırakmamak şartıyla alabiliyorsun.benim bi arkadaşım 3.sınıfa geçerken tek dersten kaldı büte ve önlisans dip.hakkını kaybetti malesef:(

milli ve jojo arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim altan ders kalmayacak durumunu biliyorum galiba derslerden kalmasam sorun yok anladığım kadarıyla tekrar teşekkür ederim.

milli ve jojo arkadaşlar yardımlarınız için teşekkür ederim altan ders kalmayacak durumunu biliyorum galiba derslerden kalmasam sorun yok anladığım kadarıyla tekrar teşekkür ederim.

rica ederim arkadaşım.her böl. 3.sınıfı çok zor oluyormuş.bol şanslar 3.sınıf için:D

Geri
Üst Alt