Okul Öncesi Öğretmenliği

selamlar ...açık öğretim okul öncesi öğretmenliği bölümüne gitmek için öss den kaç puan almak gerekiyo ...ceveplarsanız sevinirim...

ilk önce çocuk gelişimi mezunu olmak gerekio acıköğretimme girmek için ben bu sene girdim 1. sınıfım we 335 puanla girdim

AÖF Okul Öncesi 1. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı ( 08-09 Öğretim Yılı )

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
açık öğretim geçmiş yıllar sınav soruları tek dosya

gom player yada opera ile açılır önce onları yükleyin

arkadaşlar ben 339 puanla girdim bu sene 3. sınıf olacağım inş.benim dönemimde en düşük puanla giren 312'ydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah herkesin gönlüne göre versin.okul öncesi okuyanarla tanışmak isterim arkadaşlar okuyoruz ama bi kişiy bile tanımıyoruz çok üzücü

arkadaşlar ben 339 puanla girdim bu sene 3. sınıf olacağım inş.benim dönemimde en düşük puanla giren 312'ydi sanırım yanlış hatırlamıyorsam.umarım yardımcı olabilmişimdir.Allah herkesin gönlüne göre versin.okul öncesi okuyanarla tanışmak isterim arkadaşlar okuyoruz ama bi kişiy bile tanımıyoruz çok üzücü

ooo ne güzel 2 yıl kalmış arkadaşım. bende okulöncesi okuyorum 2 ye geçtim şükürler olsun bütlere falan kalmadan :)

ya ne yazık ki ben bilgisayardan büte kalmışım gözün aydın arkadaşım artık 2 olmuşsun hayırlı olsun diğer arkadaşlar siz ne yaptınız sınavda yoksa bi tek büte ben mi kaldım:(

slm arkadaşlar ben cocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum sınavda barajı geçtim ama okul öncesi öğretmenliği için aöf de baraj varmış bilgisi olan varmı puanım 263 bu bölüme girebilirmiyim zor sanırım peki işletmeye girebilirmiyim

slm arkadaşlar ben cocuk gelişimi ve eğitimi mezunuyum sınavda barajı geçtim ama okul öncesi öğretmenliği için aöf de baraj varmış bilgisi olan varmı puanım 263 bu bölüme girebilirmiyim zor sanırım peki işletmeye girebilirmiyim

Slm ,
evet işletmeye girebilirsiniz;)

cvp için teşekkür ederim ilk tercihim okul öncesi öğrt.ona giremiyorum sanırım puanı çok yüksek barajı geçmek yetmiyormuş ama keşke okul öncesi öğr. olsaydı:(

tercihlerimi yaptım ama olmucağını biliyorum bir ihtimal diyorum işte artık fazlada düşünmek istemiyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim yeni bölümleri uzun uzun inceledim malesef istediğim sadece iki yer işletme ve okul öncesi saolun

tercihlerimi yaptım ama olmucağını biliyorum bir ihtimal diyorum işte artık fazlada düşünmek istemiyorum yardımlarınız için çok teşekkür ederim yeni bölümleri uzun uzun inceledim malesef istediğim sadece iki yer işletme ve okul öncesi saolun

İnşallah herşey istediğiniz gibi olur , İyi forumlar;)

ben meslek lisesi çıkışlı olarak 2 sene mobılya ve dekorsayon okudum okulum bıttı.bu senede öss den 188 puan aldım acaba okul oncesı eğitim öğretmenlıgı okuaybılırmıyım cvplarsanız sevınırım

ben meslek lisesi çıkışlı olarak 2 sene mobılya ve dekorsayon okudum okulum bıttı.bu senede öss den 188 puan aldım acaba okul oncesı eğitim öğretmenlıgı okuaybılırmıyım cvplarsanız sevınırım
Okul öncesinde okuımak için meslek lisesi çocuk gelişimi mezunu olmalısınız.Ama şu an aöf de okul öncesi alımı yok zaten.

Geri
Üst Alt