Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tşkler arkadasım maşallah çözümün guzelmiş ya 2 yıldır bu dersten kalıyorum ve ve 2. sınıftada muhasebe var ve ondanda ara sınavda düşük not aldım muhasebe erkek adamı bozar
fly ben bir program buldum genel muhasebe ile ilgili onu indir cok faydalı
Genel muhasebe programı diye bak forumda linkini astım emınım basarılı olursun
muhasebe dersinden nefret ettim iyice çalışıyorum anlıyorumda ama bi türlü yüksek not alamıyorum uyuz oldum iyice niye olmuyor anlamıyorum bakalım bütünlemede ne yapacam
arkadaşlar önce hesap isimleini öğrenin ve sonra onlarla nereye kaydedilecekleri konusunda bağlantı yapın ben öyle yaptım ve geçtim herkese başarılar inş faydam olmuştur
Hesap isimlerini bilmekte fayda var. Hangi hesapların borçlu hangi hesapların alacak olarak çalıştığını bilmek gerekiyor. Muhasebe de ana formül : Alan hesap borçlu Veren hesap alacaklıdır. Bu hiç değişmez. Yevmiye kayıtları bunu esas alarak işlenir. Bol bol soru çözün derim. Başarılar.
Bak ben geçtim hemde yüksek notlarla ..sadeece yapmanız gereken ---GİREN BORÇLU ÇIKAN ALACAKLI--kavramın iyice anlamak ;;;gerisi geliyor.......borç alacak taraflarını iyice öğrenmek gerek.....çalışın ,bol soru çözün yeterli oluyoor..başarılar...
bende geçen sene büte kaldım 1 puan fazla alarak geçmiştim nasıl geçtin diye sormayın çünkü cvbını bende bilmiyorum.işin kötü yanı bu sene muhasebe uyguları olarak karşıma çıktı üstüne üstelik arasınavda kötü...uffff...vorki sende şimdi yaramı açtın ben napicam bu muhasebe uygulamalarını.kusura bakma kelin merhemi olsa önce kendi başına sürer diyorum başkada bişey demiyorum.