Muhabbet köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşlar vize sonuçları ne zaman açıklanacak 3 hafta oldu bugun açıklanması gerekirdi geçen sene öyle olmustu bu konuda bilgi alabilrimiyim şimdiden tşkler

Haklısın Ecrin kardeş,azıcık heyecan her zaman iyidir.Kaygı düzeyi az olursa ögrenme daha hızlı oluyor.Hiç kaygısız ögrenme olmaz.Mesala sınav vakti yaklaşınca nasıl bürsürü konuyu kısa zamanda ögreniyoruz.di..mi..

arkadaşlar vize sonuçları ne zaman açıklanacak 3 hafta oldu bugun açıklanması gerekirdi geçen sene öyle olmustu bu konuda bilgi alabilrimiyim şimdiden tşkler
Nisanın son haftasında açıklanacak diye bekliyoruz..

Haklısın Ecrin kardeş,azıcık heyecan her zaman iyidir.Kaygı düzeyi az olursa ögrenme daha hızlı oluyor.Hiç kaygısız ögrenme olmaz.Mesala sınav vakti yaklaşınca nasıl bürsürü konuyu kısa zamanda ögreniyoruz.di..mi..

Evet :) kaygısız çalışma isteği de olmaz..

Vize sonuçları hala açıklanmadı.Final sınavına da az kaldı.Herkese kolay gelsin. Nasıl gidiyor çalışmalar.

Aof Osmanlıca kitabında çok fazla teferruata girmiş.Osmanlıca bilen bile bildiğini karıştıracak cinsten bir kitab .Daha sade yazamazlarmıydı acaba. Siz Osmanlıca kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Aof Osmanlıca kitabında çok fazla teferruata girmiş.Osmanlıca bilen bile bildiğini karıştıracak cinsten bir kitab .Daha sade yazamazlarmıydı acaba. Siz Osmanlıca kitabı hakkında ne düşünüyorsunuz?
haklısın osmanlıca kitabı çok fazla teferruat içeriyo gerçekten abartmşlar hocalarda öyle söylüyorlar :( ben yardımcı kaynaktan yararlanıyorum malesef yapacak birşey yok

Katılıyorum. Aynı şekilde hocamız da bunu söylüyor. Gereksiz birçok ayrıntıya inilmiş kitapta.. Yardımcı kitaptan çalışmak en iyisi bence ;)

Ecrin hocam sizin notlar çok iyi.Tebrik ederim.Darısı bizim başımıza.

Birde 100 çekmişsiniz.Başarılarının devamını diliyorum.Herkes için.

Teşekkür ediyorum darısı finale inşallah :)

slm ben geldim millet

Bu zamana kadar heyecan yoktu.Giden saniyeleri görünce bende de tatlı bir heyecan başladı.

arkadaşlar çalışmalar nasıl gidiyoo

evett benimde öyle:o malesef

iş olunca zor oluyor dersler ama yapmak zorundayım

hayırlısıyla bi atlatsak:o

Geri