Muhabbet köşesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ECRİN90
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bence sınavı düşünme bile arkadaşım yani strese sıkıntıya gerek yok.. hem kalsan nolcak :) bütünlemede düzelir.. içinden çıkılmaz bi sorun değil bunlar o nedenle karamsar olma ve iyi tarafından bak olaylara;)

haklısnız herşeyin hayırlsı inşallah geçerimm ne diyim artık bütün arkadaşlarıma başarılar diliyorum

ben dershaneye gittiğim ve aynı zamanda öss ye hazırlandığım için kursa gidemedim. haliyle osmanlıcaymış falan hiç bi şey bilmiyorum. lise desen sayısal çıkışlıydım ama edebiyat sevdiğim bir dal ve okumak istedim. sanırım büyük büyük ihtimal kalacağım :) ne diyorsunuz?

arkadaşlar nasıl gidiyor fınal çalışmaları ? ;)

Final çalışmaları çok iyi gidiyor.Benim lisansüstü doktora sınavları da var.Tatlı bir telaş aldı gidiyor.Türk dili ve Edb. bölümünü sizin siteden takip ediyorum.Çok faydalı bilgiler
veriyorsunuz.Notların çıktısını aldım otobüste,yolda okuyorum.Ara sınavlardaki bazı soruları bu okuduklarımla yaptım.Elinize sağlık.Herkese teşekkürler ederim.saygılarımla...

Rica ederim, faydalı olabildiysem ne mutlu :) İyi çalışmalar ;)

ya arkadaşlar bende bir kopukluk oldu eskisi gibi çalışamıyorum:( ne yapayım sizce

vizelerde 1ayda tam vardia çalışdığımı bi ben bilirim ama finallere daha ısınma turlarına bile başlamadım şu sonuçlar açıklansada önümüz görsek finallere ii bi gaz gelsede kassak ufakdan :p

ya arkadaşlar bende bir kopukluk oldu eskisi gibi çalışamıyorum:( ne yapayım sizce

o kopukluk sadece sana özel değil, endişelenme ;) yapman gereken kendi kendini motive etmek.. Finalde kitabın tamamından sorumluyuz biliyorsun, bu yüzden zaman kaybetmeden ders çalışmaya başlamalısın.. Eğer çalışmak zevkli gelmiyorsa bunu zevkli hale dönüştür :) (Sesli okumak, kendi kendine anlatmak vs..) Emin ol, kaybettiğin dakikaları geri getiremezsin ;)

vizelerde 1ayda tam vardia çalışdığımı bi ben bilirim ama finallere daha ısınma turlarına bile başlamadım şu sonuçlar açıklansada önümüz görsek finallere ii bi gaz gelsede kassak ufakdan :p

Sanırım herkes çalışmak için vize sonuçlarını bekliyor :p

teşekkür ecrin önerin için doğru söylüyorsun vakit az zaten mustafa sende sağol da ama vakit yok öyle dinlenmeye :(bence kimse sonuçlar beklemesin çalışmak için çok vaktimiz yok

sonuçlar açıklanmadımı benmi ulaşamıyorum yaaa

Açıklanmadı Cuma Günü En Geç Pazartesi..

Şahsen sonuçları görmeden benimde hiç çalışasım yok. beklemedeyiz yani. Hayırlısı inşallah

Bi an önce açıklansın da başlayalım rahat rahat.. :)

ya boşverin arkadaşlar ne zaman açıklanırsa açıklansın hayırlısı ölüm yok ya sonunda

Öyle de derslere odaklanmak zor oluyor bu şartlarda maalesef :)

ya bende aynı durumdayımda moral vermeye çalışıyorum işte:)

Geri