Muammalar!!!

Bu sene kayıt yaptırırsan seneye herhangi bir üniversite programına kayıt oldugun ıcın puanların neredeyse yarı yarıya duser ve hıcbıryerı kazanamazsın..O yuzden seneye tekrar gıreceksen kayıt yaptırma derım..

Ama dostum açıköğretim fakültelerinde puan yarıya düşmüyor..ben bunu çoğu kez araştırdım bütün dersanelere sordum ve öğrendim..genede yardımlarınız için teşekkürler..

arkadaşlar formasyon kalkıyor herkese hayırlı olsun.

muhabbeti bır türlu bıtmeyen tek bölüm TÜRK DİLİ EDEBIYATI :D :):):):D:D

arkadaşlar bende türk dili ve edebiyatı bölümünün iş olanaklarını öğrenebilr miyim .çok teşekkürler.

Formasyon ne oluyor ?

üniversitelerin fen- edebiyat fakülte mezunlarının devlet okullarında öğretmenlik yapabilmesi için yaptıkları tezsiz yükles lisans öğrenimine verilen genel isimdir.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

arkadaşlar aofforum sitesinde paylaştığımız konuyla ilgili desteklerinizi bekliyoruz......... sosyoloji, felsefe ve türk dili ve edebiyatı okuyacak arkadaşların desteklerini bekliyoruz ......şimdiden teşekkür ediyorum vakit ayırdığınız için.......

bulundumuz ildeki ünüversitenin .edebiyat deslerine girme hakkımız varmı.??bide bu sitede sesli dersler varsa .adresi yazarmısınız .tesekürler.

bulundumuz ildeki ünüversitenin .edebiyat deslerine girme hakkımız varmı.??bide bu sitede sesli dersler varsa .adresi yazarmısınız .tesekürler.

Edebiyat derslerini tam olarak bilmiyorum ama diğer dersler için bulunduğunuz ilde derslere katılabiliyorsunuz.Haftada 3 gün oluyor .
Sitemizde sesli dersler bulunmuyor.

ben bişe sorcam bu sene yine açıköğretim türk dili ve edebiyatı bölümü var mı ve kontenjanlı mı kontenjansz mı bilgililendirirseniz sevinirim :):)

bu konuda net bilgi sahibi değiliz. çevresinde 2010 YGS kılavuzunu alan biri varsa bakıp paylaşırsa sevenırım :) ben de merak ettım

bu konuda net bilgi sahibi değiliz. çevresinde 2010 YGS kılavuzunu alan biri varsa bakıp paylaşırsa sevenırım :) ben de merak ettım

kılavuzum var ve bu yılda bu bölüm son anda bir değişiklik olmazsa kontenjansız olarak kılavuzda mevcut

oooooooof yaa niye kontenjansız keşke kontenjanlı olsaymış:(

herkese merhaba ben 19 yaşındayım açıköğretimden okuyorum bu sene 1. sınıfatyım babam emekli onun ssk sından yararlanabilirmiyim..sağlıktan ...bilgisi olan arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim..

Geri