Z zynp_55 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Nis 2009 Mesajlar 231 Tepkime puanı 1 Puan 0 Yaş 38 Şehir Adana 20 Ağu 2009 #1 arkadaşlar 2 gündür msnme giremiyorm bir msn şifremi gizli sorumun cevabını hep değişmiş bana yardım edermisinz nasıl bulabilirimm?
arkadaşlar 2 gündür msnme giremiyorm bir msn şifremi gizli sorumun cevabını hep değişmiş bana yardım edermisinz nasıl bulabilirimm?
H Hazır-Cevap Kayıtlı Öğrenci Katılım 7 Eyl 2007 Mesajlar 3,297 Tepkime puanı 4 Puan 0 Web sitesi www.aofdestek.net 20 Ağu 2009 #2 zynp_55' Alıntı: arkadaşlar 2 gündür msnme giremiyorm bir msn şifremi gizli sorumun cevabını hep değişmiş bana yardım edermisinz nasıl bulabilirimm? Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaşımın daha öyle olmuştu,microsofta mail göndermişti,daha sonra adresini geri aldı.
zynp_55' Alıntı: arkadaşlar 2 gündür msnme giremiyorm bir msn şifremi gizli sorumun cevabını hep değişmiş bana yardım edermisinz nasıl bulabilirimm? Genişletmek için tıkla ... Bir arkadaşımın daha öyle olmuştu,microsofta mail göndermişti,daha sonra adresini geri aldı.
Z zynp_55 Kayıtlı Öğrenci Katılım 6 Nis 2009 Mesajlar 231 Tepkime puanı 1 Puan 0 Yaş 38 Şehir Adana 20 Ağu 2009 #3 çok teşekkür ederimm