misafir olarak aramıza katılan arkadaşlara...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sema@
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

sema@

Kayıtlı Öğrenci
merhaba arkadaşlar bn sosyal hizmetler ögrencisiyim aöf sosyal hizmetler okuyan bütün arkadaşlarımı buraya davet ediyorum.her konuda yardım alabilr fikir alış verişinde bulunabiliriz...

merhaba arkadaşlar bn sosyal hizmetler ögrencisiyim aöf sosyal hizmetler okuyan bütün arkadaşlarımı buraya davet ediyorum.her konuda yardım alabilr fikir alış verişinde bulunabiliriz...
slm. nasılsınız?
bende sosyal hizmetler 2.sınıf öğrencisiyim. siz bu yıl mı başladınız yoksa 2.sınıfmısınız? 2.sınıf dersleri için soru bulamıyoruz. sadece konunun sonunda 10 soru var. siz nasıl çalışıyorsunuz?

slm. nasılsınız?
bende sosyal hizmetler 2.sınıf öğrencisiyim. siz bu yıl mı başladınız yoksa 2.sınıfmısınız? 2.sınıf dersleri için soru bulamıyoruz. sadece konunun sonunda 10 soru var. siz nasıl çalışıyorsunuz?

hangi ünitelerden sorumluyuz ara sınavda acaba?

hangi ünitelerden sorumluyuz ara sınavda acaba?
sosyal hizmete giriş 1-6
sosyal hizmet uygulamaları 1-6
sosyal hizmet mevzuatı 1-6
sosyal hizmet kuruluşları ve yönetimi 1-5
sosyal psikoliji 1-8
türkiyenin toplumsal yapısı 1-5
türk dili 1-8
atatürk ilkeleri ve inkılap tarihi. 1-15(birinci cilt)
kolay gelsin.

ben de sosyal hizmet okumayı düşünüyorum iş imkanımız varmı arkadaşlar beni aydınlatırsanız sevinirim

slm. nasılsınız?
1.sınıfım yardımcı test kitaplrındn çalışıyrum.

Geri